•  Geen verzendkosten vanaf € 30,-
  •  Snelle levering
  •  Actief tuincentrum sinds 1986
  •  Ophalen, in onze winkel

Regentonnen

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 6 van 6 producten

Regentonnen

Een regenton is een hele goede manier om jouw tuin watervriendelijk te maken. Door een regenton aan te sluiten op de afvoer kun je het regenwater opvangen en daarmee bijvoorbeeld de planten water geven! Op deze manier kun je water gebruiken dat anders tot overlast zou kunnen leiden. In Nederland ervaren we namelijk regelmatig heftige regenval, wat in een tuin vol stenen niet goed afgevoerd kan worden. Door het water op te vangen zorg je ervoor dat dit niet allemaal tegelijk afgevoerd dient te worden én bespaar je zelf  op jouw waterverbruik waardoor je voordeliger uit bent.

Wat zijn de voordelen van een regenton in de tuin?

In Nederland valt er nu eenmaal veel regen, maar gelukkig kunnen we daar wel gebruik van maken en tegelijkertijd mogelijk overlast beperken. Dat is precies waarom het zo handig is om een regenton te hebben. Dit zijn onder andere de voordelen van een regenton in de tuin: 

  • Je bespaart op het verbruik van kraanwater
  • In regenwater zit minder kalk, wat zachter is voor de planten
  • Je kunt de afvoer van water beter verdelen, door een deel op te vangen. 

Tegenwoordig zijn de systemen gemakkelijk te installeren én zijn ze ook nog eens af te stemmen op de rest van jouw tuin en de kleuren die je graag ziet. De uitstraling varieert van een houtlook tot aan moderne kunststof modellen en alles daar tussenin. Zo kan de regenton goed combineren met andere kleuren die je in de tuin hebt. De regentonnen in ons assortiment zijn onder andere Capi en Elho waardoor ze goed combineren met onder andere de bloempotten en gieters van dezelfde merken. Op deze manier wordt het nuttige van de regenton gecombineerd met de stijlvolle afwerking waardoor dit in iedere tuin goed op zijn plek is. 

Bestel online een regenton in onze outlet

Bij Tuincentrum Outlet bestel je online een regenton voor outlet prijzen. Tuincentrum Outlet is een initiatief van GroenRijk Tilburg, waar we gespecialiseerd zijn in het watervriendelijk maken van de tuin. Voor meer informatie en advies ben je dus ook van harte welkom in onze showroom, waar je we graag verder helpen. Je kunt jouw regenton ook gemakkelijk online bij ons bestellen. Heb je vragen, of wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op, door te bellen naar +31(0)13-4550860, of door een mail te sturen naar info@tuincentrumoutlet.com. Bekijk ook de overige tools voor een watervriendelijke tuin in onze webshop!