De webshop is 24/7 geopend!

Over ons

Tuincentrumoutlet.com is een webwinkel behorende bij tuincentrum GroenRijk Tilburg. Op Tuincentrumoutlet.com bieden wij speciale actieproducten in diverse categorieën aan. Alles voor in en rondom het huis.

Een modern tuincentrum met een lange geschiedenis, dát is GroenRijk Tilburg. Het begon al 1986 als kwekerij in tuinplanten, graszoden en kerstbomen. Later is dit uitgegroeid tot uitgebreide bloemenwinkel. Maar de ambities waren nog groter dan alleen de bloemenwinkel en zo openden we in 1997 officieel als GroenRijk tuincentrum. Met online net zulke grote ambities als offline bestormt GroenRijk Tilburg ook vol passie de online wereld van barbecues, tuinmeubels en overkappingen. Hierdoor hebben we drie mooie webshop; tuincentrumoutlet.com, bbqkopen.nl en tuinmeubels.nl en de website www.overkappingentilburg.nl

Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan en midden in de crisis in 2014 werd besloten om het bestaande tuincentrum in te ruilen voor een nieuw tuincentrum. Dit gloednieuwe tuincentrum, geopend in 2015, blijven we continu vernieuwen. Zo voegen we in 2020 deze Tuincentrumoutlet webshop weer toe aan ons repertoire en bieden hiermee de klanten van GroenRijk Tilburg, maar ook de rest van Nederland, de mogelijkheid om in het gemak van je eigen huis de mooiste tuincentrum artikelen voordelig online te bestellen.

In deze video nemen we je mee door alle on- en offline winkels!

Ben jij benieuwd hoe het er achter de schermen aan toe gaat? Bekijk dan onze teamvideo!

Tuincentrumoutlet verduurzaamt met HVO20

Door de groei van onze webshops is niet alleen

ons wagenpark ontzettend gegroeid, maar ook het aantal gereden kilometers! Wij vinden het erg belangrijk om dit op een duurzame manier te doen, daarom tanken wij al onze bussen met HVO20 van Avia. HVO20 is een duurzame diesel en wordt gemaakt van plantaardig afval! Deze biobrandstof is een tweede generatie en concurreert daardoor niet met voedsel en de productie van voedselgewassen. Bovendien is het ook veel schoner en dunner dan normale diesel. Doordat wij onze bussen tanken met HVO20, hebben wij een CO2 reductie van 20%! Onze stikstof uitstoot wordt tot wel 37% bespaard en fijnstof tot 24%!

Kies zelf je bezorgmoment met Bumbal
Één van de grootste uitdagingen in de logistiek is dat bijna de helft van al het transport leeg rijdt. Dit is natuurlijk erg zonde en onnodig. Om zo optimaal en duurzaam mogelijk gebruik te maken van onze capaciteit, hebben wij ervoor gekozen om samen te werken met Bumbal. Dit is een slimme software waar je zelf heel gemakkelijk de bezorging kunt inplannen op het door jou gewenste moment! Dit is niet alleen veel fijner voor jou, maar hierdoor rijden onze voertuigen ook geen onnodige kilometers en gaan we samen verspilling tegen.

Import specialist

We zijn niet alleen een tuincentrum specialist. Wat we ook al 15 jaar actief doen is het importeren van tuincentrum goederen vanuit Azië. Dit geld bijvoorbeeld voor Interieur stoelen, Zijden planten, Kunstkerstbomen, Tuinmeubelen, Potterie, Kerst artikelen, Interieur kasten en overige woondecoratie. Zo ook in het jaar 2020. We zijn in oktober weer afgereisd naar Azië om de beste producten voor een goede prijs te selecteren. Een deel hiervan hebben we al in voorraad. Je kunt dit dus vanaf nu bekijken op onze webshop. Om je een beeld te geven van onze jaarlijkse Azië trip hebben we dit in kaart gebracht door middel van een video. 

Wij zijn erg trots op de vordering die Tuincentrum Tilburg bv heeft gemaakt. Neem gerust een kijkje op onze andere webshops of kom langs in de showroom bij GroenRijk Tilburg.