•  Gratis bezorgd*
  •  Gratis retour
  •  Grote showroom
  •  90% beveelt ons aan!

Over ons

Tuincentrumoutlet.com is een webwinkel behorende bij tuincentrum GroenRijk Tilburg. Op Tuincentrumoutlet.com bieden wij speciale actieproducten in diverse categorieën aan. Alles voor in en rondom het huis.

Een modern tuincentrum met een lange geschiedenis, dát is GroenRijk Tilburg. Het begon al 1968 als kwekerij in tuinplanten, graszoden en kerstbomen. Later is dit uitgegroeid tot uitgebreide bloemenwinkel. Maar de ambities waren nog groter dan alleen de bloemenwinkel en zo openden we in 1997 officieel als GroenRijk tuincentrum. Met online net zulke grote ambities als offline bestormt GroenRijk Tilburg ook vol passie de online wereld van barbecues, tuinmeubels en overkappingen. Hierdoor hebben we drie mooie webshop; tuincentrumoutlet.com, bbqkopen.nl en tuinmeubels.nl en de website www.overkappingentilburg.nl.

Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan en midden in de crisis in 2014 werd besloten om het bestaande tuincentrum in te ruilen voor een nieuw tuincentrum. Dit gloednieuwe tuincentrum, geopend in 2015, blijven we continue vernieuwen. Zo voegen we in 2020 deze Tuincentrumoutlet webshop weer toe aan ons repertoire en bieden hiermee de klanten van GroenRijk Tilburg, maar ook de rest van Nederland, de mogelijkheid om in het gemak van je eigen huis de mooiste tuincentrum artikelen voordelig online te bestellen.

Wij zijn erg trots met de vordering die Tuincentrum Tilburg bv heeft gemaakt. Neem gerust een kijkje op onze andere webshops of kom langs in de showroom bij GroenRijk Tilburg.

 

Import specialist

We zijn niet alleen een tuincentrum specialist. Wat we ook al 15 jaar actief doen is het importeren van tuincentrum goederen vanuit Azië. Dit geld bijvoorbeeld voor Interieur stoelen, Zijden planten, Kunstkerstbomen, Tuinmeubelen, Potterie, Kerst artikelen, Interieur kasten en overige woondecoratie. Zo ook in het jaar 2020. We zijn in oktober weer afgereisd naar Azië om de beste producten voor een goede prijs te selecteren. Een deel hiervan hebben we al in voorraad. Je kunt dit dus vanaf nu bekijken op onze webshop. Om je een beeld te geven van onze jaarlijkse Azië trip hebben we dit in kaart gebracht door middel van een video.