Ecopots outlet

Zijn tijdloze designpotten echt iets om te gebruiken in jouw interieur of om jouw tuin een boost te geven? Dan zou je echt eens moeten kijken naar de verschillende Ecopots voor binnen en Ecopots voor buiten. Ecopots is een zeer bekend merk op het gebied van hoogwaardige potten uit België, wat de bloempotten en plantenbakken van Ecopots zo bijzonder maakt, is de duurzaamheid. Duurzaamheid volgens Ecopots is niet enkel het recyclen van materialen, maar ook ervoor zorgen dat materialen niet snel vervangen hoeven te worden. Alle potten van Ecopots zijn geproduceerd van gerecyclede materialen, dit maakt het al een duurzame bloempot, maar Ecopots gaat dus verder. Ecopots zorgt ook voor tijdloze potten, die zowel tijdloos zijn in vormgeving en kleurgebruik. Doordat deze bloempotten erg stevig, vorstbestendig en breukvast zijn, kunnen deze bloempotten en plantenbakken van Ecopots wel tientallen jaren meegaan.

Eco potten

De verschillende soorten Ecopots zijn allemaal een Scandinavisch design. Wat Ecopots hiermee wilt bereiken, is dat zorgen voor een rustig en opgeruimd huis, dit als tegenwicht voor het stressvolle en hectische leven. Je ziet deze filosofie vervolgens terug in eenvoudigheid, minimalisme, natuurlijke kleuren en materialen.

Ecopots collectie

Hoewel er in de Ecopots allemaal dezelfde filosofie is verwerkt zijn er zeer veel verschillende soorten, niet elk type bloempot komt in jouw interieur goed tot zijn recht. Zo heb je bij Ecopots ook keuze uit verschillende soorten, denk hierbij bijvoorbeeld aan: rode potten, hoge en ronde potten, potten met zelfbewatering, ovale potten, vierkante potten, rechthoekige potten, hangende potten en onderschotels. Deze zijn vervolgens ook allemaal weer te verkrijgen in verschillende maten, zo gaan ze van Ecopots 30, Ecopots 40, Ecopots 50, Ecopots 60, Ecopots 70, Ecopots 80 tot zelfs Ecopots 100 cm. Al deze verschillende Ecopots zijn te verkrijgen in verschillende collecties, de Ecopots collecties die je bij Tuincentrumoutlet.com kunt vinden zijn:

Ecopots aanbieding bij Tuincentrumoutlet

Zoek je Ecopots in de uitverkoop? Bij Tuincentrumoutlet.com vind je de grootste Ecopots sale van Nederland. Hier vind je altijd wel een goede Ecopots aanbieding, zoals de Ecopots on wheels. Tuincentrumoutlet.com maakt het voor jou zeer eenvoudig om de Ecopots online te bestellen, hier worden je vaak je bloempotten gratis bezorgd. Ook snappen wij het dat jij jouw bloempotten of plantenbakken graag eerst in het echt zou willen bekijken, dit is mogelijk in de grote showroom van Tuincentrumoutlet.com. Deze Ecopots showroom is te vinden in Tilburg bij Groenrijk.

1 - 36 van 145 producten
Vergelijk (0)