Picknicktafels voor buiten outlet

Picknicktafels zijn een geweldige toevoeging aan jouw tuin, terras of zelfs balkon. Een picknicktafel heeft een opvallend ontwerp, waarbij het zitvlak verbonden is aan het tafelblad. Dit zorgt voor 1 solide geheel, zonder losse elementen. Onze picknicksets zijn ideaal voor zonnige ontbijtjes, gezellige etentjes of gezelschapspelletjes. Tuincentrumoutlet biedt een overweldigend aanbod tuinmeubelen. Bekijk onze picknicktafels met de zekerheid van een scherpe prijs. Wil jij deze zomer genieten van betaalbare picknicksets in de tuin? Bekijk hieronder het volledige aanbod: 

⏎ Terug

 

 

1 - 14 van 14 producten
Vergelijk (0)

Picknicktafels voor buiten

Een picknicktafel kan een fantastische optie in jouw tuin zijn, zeker als je kinderen hebt. Dit komt omdat picknicktafels zeer praktisch zijn en jarenlang mee gaan. Ook als je gaat kamperen op een camping is het leuk om een picknicktafel mee te nemen. Het is natuurlijk onhandig om een gewone picknicktafel mee te nemen, hiervoor heeft Tuincentrumoutlet.com ook inklapbare picknicktafels, deze zijn zeer eenvoudig mee te nemen in jouw auto. Ook zijn er bij Tuincentrumoutlet.com andere soort picknicktafels beschikbaar, denk hierbij onder andere aan speciale picknicktafels voor kinderen, ronde picknicktafels, picknicktafels met rugleuningen, kinderpicknicktafels met zandbak en 2 persoons picknicktafels. De standaard picknick tafels zijn gemaakt van het materiaal hout, maar er zijn verschillende soorten hout waar een picknick tafel van gemaakt kan worden. Ook zijn er andere materialen dan hout waar een picknicktafel van gemaakt kan worden. De verschillende picknicktafels bij Tuincentrumoutlet.com zijn onder andere de:

  • Douglashouten picknicktafels
  • Steigerhouten picknicktafels
  • Boomstam picknicktafels
  • Aluminium picknicktafels
  • Stalen picknicktafels
  • Betonnen picknicktafels

Dit betekend dus dat er voor iedereen wel een geschikte picknicktafel bij zit. Ook qua afmetingen zit er veel verschil in de picknicktafels zo zijn er 2 persoons picknicktafels, 4 persoons picknicktafels, 6 persoons picknick tafels en zelf tot wel 8 persoons picknicktafels.

De picknicktafels bij de grootste picknicktafel outlet van Nederland zijn van de aller beste kwaliteit. Zo zijn ook de bekende merken picknicktafels, zoals de Polywood picknicktafels, de Rockwood picknicktafels, SenS-Line picknicktafels en de Pinolino picknicktafels.

Bij Tuincentrumoutlet.com heb je de mogelijkheid om de picknick tafel eerst eens te zien en uit te proberen voordat je hem besteld, op deze manier weet je zeker dat het de juiste picknicktafel voor jou is. dit kun je doen bij de showroom die is gelegen in Groenrijk Tilburg, hier kunnen de deskundige medewerkers jou ook nog eens advies geven over het onderhoud en het reinigen van de picknicktafels.