Plantenschalen voor binnen outlet

Een kunstwerk van planten maak je in een plantenschaal. Combineer vetplanten, bloeiende planten en vulmateriaal zoals mos en creëer een heus kunstwerk voor op bijvoorbeeld je eettafel. Onze plantenschalen zijn gemaakt van het beste materiaal en lekken niet door. Je kunt dus ook bloeiende kamerplanten in een plantenschaal zetten. Wat dacht je van een Orchidee met groen mos eromheen. In het najaar leg je er wat eikeltjes bij en in de winter een paar kleine kerstballetjes. Ja echt, een kunstwerk van planten! Bekijk hieronder het assortiment van Tuincentrum Outlet. 

1 - 20 van 20 producten
Vergelijk (0)

De plantenschalen van Capi 

Capi Europe maakt bijzondere design bloempotten voor binnen en buiten. Met de verschillende stijlen en texturen is er voor iedereen een passende bloempot. Een deel van de productie vindt volledig CO2 neutraal plaats in de eigen fabriek in Tilburg. Naast het eigentijdse design hebben Capi bloempotten een hoge kwaliteit. Ze zijn licht van gewicht – ondanks het robuuste exterieur – en ze zijn weerbestendig. Bloempotten voor in iedere tuin, ieder interieur, terras of balkon. Voor elke plant en elke stijl. Alle bloempotten hebben een eigen design en zijn beschikbaar in vele kleuren en modellen. Bekijk het assortiment online of in onze winkel!

Een plantenschaal voor binnen

Met een plantenschaal kun je eindeloos combineren. Je kunt er leuke vetplanten in zetten. Je kunt de schaal leeg laten en enkel ter decoratie van je tuintafel of eettafel gebruiken. Ook staan schalen prachtig op grote zuilen. Een plantschaal voor binnen heeft geen afwateringsgat. Heeft jouw schaal wel een gat in de bodem? Dan is het een plantschaal voor buiten. Bekijk dit dus eerst goed en voorkom ongelukjes met water geven. De meeste plantenschalen zijn ovaal of rond, maar er bestaan ook vierkante schalen of cilinder schaal.

Bloempotten voor binnen vind je bij Tuincentrum Outlet

Of je nu op zoek bent naar een bloempot van kunststof, een plantenmand van rotan, een grote vaas met print of misschien wel een plantenbak als afscheiding, je vindt het allemaal bij Tuincentrum Outlet. In onze webshop, en in onze winkel, vind je een ruim assortiment aan plantenbakken en bloempotten voor binnen. We garanderen dat er iets bij zit wat perfect aansluit op jouw interieur. Ontdek ons online assortiment en bestel jouw nieuwe bloempot snel.