Rieten bloempotten voor binnen outlet

Rieten bloempotten kunnen heel landelijk zijn, maar wist je dat een rieten bloempot tegenwoordig ook veel wordt gebruikt in een stoer interieur? Het gevlochten uiterlijk van een rieten bloempot maakt het altijd nét even meer bijzonder dan andere bloempotten. Bekijk hieronder het assortiment rieten bloempotten voor binnen van Tuincentrum Outlet. Je vindt hier verschillende varianten: kleine bloempotten, grote bloempotten en rieten bloempotten op standaard. En onze rieten bloempotten zijn voorzien van een kunststof binnenpot om doorlekken te voorkomen!

⏎ Terug

 

 

Het binnen-buiten gevoel

Een rieten bloempot zien we vaak buiten in de tuin. Maar het is ook een hele mooie toevoeging aan het binneninterieur! Een rieten bloempot straalt landelijkheid uit. Het is dan ook leuke accessoire voor een landelijk moderne inrichting. Maar ook door de juiste plant erin te zetten kan een rieten bloempot juist heel stoer ogen. Denk bijvoorbeeld aan een bont gekleurde Calathea. Deze plant in een rieten bloempot staat onwijs stoer in iedere woonkamer!

Leuke plantencombinaties voor rieten bloempotten

Met een rieten bloempot kun je alle kanten op: landelijk, knus of stoer. Het hangt allemaal af van de plant die je in de pot zet. Hieronder geven we enkele tips hoe jij jouw gewenste uitstraling kunt bereiken:

  • Een rieten bloempot in een landelijk interieur: kies voor een grote plant van zachte kleuren om het materiaal van de rieten bloempot te laten spreken. Een witte Spathiphyllum of groene of roze Anthurium geeft precies deze uitstraling aan de rieten bloempot.
  • Een bloempot van riet met een knusse uitstraling: wil je een fijne hoek creëren met jouw nieuwe rieten bloempot? Voor een knus effect raden we je aan planten te kiezen die meerbloemig zijn en mooie ronden vormen hebben. Denk bijvoorbeeld aan een Sneeuwbal (Viburnum) of aan een Hortensia in een zachtroze kleur.
  • Stoere rieten bloempot: ga voor groot en groen als je een stoere uitstraling aan jouw rieten bloempot wilt geven. Een Areca palm van ongeveer een meter hoog of een Sanseveria (vrouwentong) met stoere stekels zal dit effect brengen!

Koop rieten binnenpotten bij Tuincentrum Outlet

Voor de mooiste rieten binnenpotten ben je bij Tuincentrum Outlet aan het juiste adres! Elke kamerplant verdient een mooie pot, en laten rieten bloempotten nu helemaal hot zijn! Maak jouw interieur af met mooie rieten binnen potten. Je bestelt binnen potten gemakkelijk en snel bij Tuincentrum Outlet. Ook voor binnen potten in andere materialen als kunststof of keramiek ben je bij Tuincentrum Outlet aan het juiste adres.