Tuinmeubelreiniger outlet

Tuinmeubelreinigers

Bij het gebruik van tuinmeubelen is het natuurlijk belangrijk om ze op een goede manier te reinigen, zodat ze zo lang mogelijk in de originele staat blijven en dat het meubel een lange levensduur blijft houden. De manieren waarop en met welke middelen je jouw tuinmeubelen moet reinigen zijn zeer verschillend, dit komt door de verschillende materialen waar een tuinmeubel van gemaakt kan zijn.

Ook zijn er middelen waar je meerdere soorten materiaal mee schoon kunt maken, dit zijn onder andere hg tuinmeubelreiniger, Cetabever tuinmeubelreiniger en CleanTree tuinmeubelreiniger.

Kunststof tuinmeubels reinigen

Kunststof tuinmeubelen zijn van zichzelf zeer onderhoudsvriendelijk en hierdoor kun jij ze ook het gehele jaar door buiten laten staan. Met het gebruik van een beschermhoes kun je ook verkleuren van het meubel tegen gaan. Voor het reinigen van dit materiaal is niet specifiek een tuinmeubelreiniger nodig, het beste kun je kunststof tuinmeubelen schoon maken met een mild sopje.

Houten tuinmeubels reinigen

Ook houten tuinmeubelen zijn vrij eenvoudig schoon te maken, dit geldt voor zowel teakhout als hardhout. Mocht er groene aanslag gevormd zijn op jouw houten tuintafel, dan kun je dit schoonmaken met een sopje van zeep en soda. Mocht het meubel heel grondig gereinigd moeten worden, dan is het gebruik van een product zoals Teak Cleaner aan te raden.

RVS en aluminium tuinmeubels reinigen

Hoewel RVS en aluminium zeer stevige materialen zijn, kan het zijn dat er roestvorming ontstaat op jouw RVS of aluminium tuinmeubelen. Reost verwijderen van aluminium tuinmeubelen doe je door eerste het meubel af te spuiten, om het vervolgens te reinigen door middel van een aluminiumreiniger. Er zijn verschillende aluminium tuinmeubelreinigers, zoals de hg aluminium reiniger, de Aluclean aluminium reiniger en de Cif roestvrijstaal reiniger. Ook kun je kalk aluminium reinigen met deze producten die allemaal te verkrijgen zijn bij Tuincentrumoutlet.com.

Wicker tuinmeubels reinigen

Als jij een loungeset in je tuin hebt staan, dan is de kans zeer groot dat deze gemaakt is van het materiaal wicker. Wicker is een materiaal wat regelmatig gereinigd dient te worden. Dit kan gedaan worden middels een mild sopje, maar ook met een wicker reiniger, zoals de hg wicker reiniger of de 4 seasons wicker reiniger.

Voor uitgebreid advies over het reinigen van jouw tuinmeubels of terras, kun je terecht bij Tuincentrumoutlet.com. Je kunt je vragen stellen via de contactpagina of langs komen in onze grote showroom, deze is gevestigd in Groenrijk in Tilburg, hier kunnen de deskundige medewerkers jou alles vertellen over het reinigen van jouw tuinmeubels.