De webshop is 24/7 geopend!

The Bastard BBQ outlet

Is barbecueën echt een hobby van jou of ben jij juist opzoek naar een nieuwe hobby? Dan raden wij van Tuincentrumoutlet.com aan om lekker te gaan barbecueën deze zomer. Wij snappen dat de keuze voor een nieuwe barbecue misschien wel een erg moeilijke zou kunnen zijn, daarom geven wij van Tuincentrumoutlet.com graag advies over de beste barbecue voor jou! Een mooie optie zouden één van The Bastard barbecues kunnen zijn. The Bastard is een echt Nederlands merk en zeer gespecialiseerd op het gebied van allerlei verschillende barbecues. Het mooiste product wat The Bastard misschien wel te bieden heeft is The Bastard kamado bbq, naast het zeer mooie uiterlijk van deze barbecue is hij ook erg efficiënt en zeer multifunctioneel.

The Bastard houtskool BBQ en gas BBQ

Naast de garantie dat met een The Bastard bbq, jouw barbecue avond een groot succes gaat worden, zit er ook daadwerkelijk een levenslange garantie op de barbecues van The Bastard. Het feit dat dit het geval is, heeft natuurlijk te maken met dat al de BBQ’s van The Bastard ontwikkeld zijn met de aller beste materialen. Zo is hij bestand tegen erg hoge temperaturen, wat zeer handig is voor een bbq, door het gebruik van cordieriet keramiek. Daarnaast bestaat de binnenbekleding van deze barbecues uit isolerend keramiek, wat er dan weer voor zorgt dat de hoge temperatuur in The Bastard ook nog eens constant blijft.

The Bastard kamado BBQ kopen bij Tuincentrumoutlet

Zoals je misschien al te weten bent gekomen, is een barbecue van The Bastard erg multifunctioneel. Naast het gewoon bakken van vlees op de barbecue, kun jij op een Bastard bbq ook grillen, roken of zelfs stoven. Een ideale barbecue voor jou, waar jij deze zomer de aller lekkerste gerechten op bereid voor de hele familie of vriendengroep. Je vind erg veel verschillende The Bastard barbecues bij Tuincentrumoutlet.com, niet iedereen heeft dezezelfde kamado barbecue nodig. Er zijn verschillende The Bastard collecties te verkrijgen bij Tuincentrumoutlet, dit zijn de:

Hoewel het zeer eenvoudig is om jouw favoriete The Bastard barbecue online te bestellen, snappen wij het goed dat jij liever een barbecue in de winkel koopt. Ook hiervoor bied Tuincentrumoutlet een oplossing, je kunt namelijk vrijwel alle The Bastard barbecues komen bekijken in de showroom. Deze barbecueshowroom is gevestigd bij Groenrijk in Tilburg, naast het bekijken van de barbecues, helpen de zeer deskundige medewerkers jou graag met het kiezen van de juiste bbq.

 

 

Bekijk ons aanbod op BBQkopen.nl

Toon filters Verberg filters

Filter producten

Geen producten gevonden