Tuinafscheiding outlet

Met een tuinafscheiding geef je jouw tuin de nodige privacy. Daarnaast heeft zo'n schutting, mat of scherm een positieve invloed op het esthetische uiterlijk van jouw buitenplek. Ze zijn er in allerlei soorten en maten. Ga jij voor een bamboescherm voor jouw balkon of voor een kunststof schutting voor jouw tuin? Ontdek ons assortiment afscheidingsopties. Heb je vragen over ons aanbod of over het bestelproces? Tuincentrum Outlet staat altijd voor je klaar.

Schuttingen en tuinschermen Tuindeuren

⏎ Terug

 

 

1 - 11 van 11 producten
Vergelijk (0)

Natuurlijke en kunststof tuinschermen

Je kunt je buren nog zo aardig vinden, maar iedereen waardeert een beetje privacy. Tuinschermen, schuttingen en andere afscheidingsopties beschermen tegen nieuwsgierige blikken, winderige verrassingen en ongenode gasten. Een goed beschutte tuin biedt een gevoel van geborgenheid. Je wilt immers dat je buitenruimte echt de jouwe blijft. Met een scherm of schutting van Tuincentrum Outlet omring je je buitenruimte met een prachtige en betaalbare afscheiding. Waar moet je op letten bij het plaatsen?

  1. De afscherming moet boven de grond worden geplaatst om te voorkomen dat regenwater door capillaire werking omhoog trekt.
  2. De afscherming moet aan een steun (raster, reling, hekwerk) worden bevestigd, tegen de meest voorkomende windrichting in. Zo blijft de afscherming bestand tegen windstoten.

Ons assortiment omvat zowel hoge als lage schuttingen, geschikt voor het afschermen van de voortuin, het balkon of andere delen van je buitenruimte. Wil je meer weten? Aarzel niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen als je vragen hebt over ons assortiment of het bestelproces. Tuincentrum Outlet staat altijd voor je klaar.

Wilgen- en rietmatten

Ben je op zoek naar een natuurlijke achtergrond voor je klimplanten, bomen of struiken? Met de wilgenmatten en rietmatten van Tuincentrum Outlet ben je verzekerd van een eenvoudige oplossing om je te beschermen tegen weersinvloeden en nieuwsgierige blikken. Ze zijn ook ideaal om een lelijke muur te verbergen of je kliko's uit het zicht te houden. Met een paar rietmatten maak je eenvoudig een eenvoudige opslagplaats voor containers! Deze natuurlijke afscheidingen zijn niet alleen relatief voordelig, maar gaan ook ontzettend lang mee. De wilgen- en rietmatten zijn gemaakt van materialen uit de natuur die met de grootste zorg worden geteeld en verwerkt. Ze zijn dus helemaal duurzaam! Onze matten zijn samengebonden met verzinkt ijzerdraad en kunnen gemakkelijk aan een frame of reling worden bevestigd. Met hun afschermingsgraad van 70% tot 80% weet je zeker dat nieuwsgierige buurtbewoners het met hun eigen buitenruimte moeten doen.

Tuinafscheiding nodig? Tuincentrum Outlet staat voor je klaar

Naast de genoemde opties bieden we nog veel meer afscheidingsmogelijkheden. Kijk rustig rond in onze online tuinwinkel en bestel eenvoudig de gewenste producten. Ook voor bindmaterialen ben je hier aan het juiste adres. We zijn zes dagen per week telefonisch bereikbaar voor advies en vragen over ons assortiment. Aarzel niet om contact met ons op te nemen en laat je adviseren, inspireren en informeren. Tuincentrum Outlet staat voor je klaar!