Solar tuinverlichting outlet

Licht je tuin op met de fijnste solar verlichting en windlichten. Kijk voor ons ruime aanbod op tuincentrumoutlet!

1 - 10 van 10 producten
Vergelijk (0)

Solar verlichting en windlichten zijn uitstekende vormen van buitenverlichting, waardoor je een gezellige sfeer buiten kunt creëren, of met voldoende verlichting thuis kunt komen 's avonds. Zo kun je verlichting bestellen die bijvoorbeeld het tuinpad verlicht, maar ook gezellige sfeerverlichting voor op tafel. Bij Tuincentrum Outlet ben je hiervoor aan het juiste adres! Via onze online outlet kun je profiteren van korting op kwalitatieve merken en producten. Daarnaast wordt jouw bestelling bij besteding vanaf €30 gratis thuis bezorgd. Je kunt er ook voor kiezen om de bestelling in onze showroom op te halen, of een kijkje nemen in onze showroom om de verlichting in het echt te bekijken. Onze showroom is gevestigd in tuincentrum GroenRijk Tilburg waar je ook van harte welkom bent! 

Wat voor soort buitenverlichting kun je kiezen?

Je vindt in onze online outlet zowel windlichten als solar verlichting. Er zijn verschillende vormen en maten, waardoor de verlichting aansluit bij de rest van jouw tuin en jouw stijl en voorkeuren. Zo kun je denken aan: 

  • Wandverlichting
  • Staande verlichting
  • Spots
  • Hanglampen
  • Windlichten

Windlichten zijn vooral sfeervol en zijn vaak voor op de tuintafel of rondom het terras. Met een paar goede kaarsen er in geven ze een sfeervol lichtje en een gezellige uitstraling. Je kunt ook kiezen voor solar led-verlichting, voor een sfeervol buitenlicht met een mooie afwerking en een iets andere kleurtoon dan andere solar verlichting. Solar verlichting werkt op zonne-energie en is daarmee een duurzame optie. Solar-verlichting is tegenwoordig ook verkrijgbaar in verschillende stijlen en kan daarmee aansluiten bij de rest van de tuin en de verlichting. De sterkte varieert per lamp, evenals de mogelijkheid om energie op te slaan. Ook zijn er verschillende soorten solar verlichting die met een sensor inschakelen wanneer het schemert, waar je dus verder niets meer aan hoeft te doen. Zo kom je niet meer in het donker thuis, kun je wat langer buiten blijven, én kijk je vanaf binnen niet meer een donkere tuin in. 

Bestel jouw solar verlichting en windlichten online

Je bestelt jouw verlichting gemakkelijk in onze online outlet, waardoor je kunt profiteren van kortingen. In de productspecificaties kun je bekijken wat de brandduur is, hoe lang het duurt om de verlichting op te laden en andere specificaties die handig zijn om van tevoren te weten. Ook vind je sfeervolle windlichten voor een gezellig kaarslicht in de webshop. De merken die wij online verkopen zijn onder andere Decostar, Luxform en O'Daddy. Bekijk ons online assortiment en bestel jouw buitenverlichting bij Tuincentrum Outlet!