De webshop is 24/7 geopend!

Bistrosets voor buiten outlet

1 - 36 van 75 producten
Vergelijk (0)

Bistrosets voor buiten

Wil jij Parijs naar jouw tuin halen of gewoon elke zonnige dag genieten van een heerlijk kopje koffie in jouw tuin? Dan zijn de bistrosets van Tuincentrumoutlet.com daar uitstekend geschikt voor. De bistrosets bestaan uit een compact bistrotafeltje met twee bijpassende bistrostoeltjes. De combinatie van het tafeltje met de twee stoeltjes hebben een oorsprong bij de Parijse bistro’s. Deze traditionele bistrosets die worden gebruikt bij die Parijse bistro’s zijn oorspronkelijk gemaakt van gietijzer, maar bij Tuincentrumoutlet.com zijn veel verschillende bistrosets verkrijgbaar in verschillende materialen. Zo vind je hier onder andere:

  • Gietijzeren bistrosets
  • Smeedijzeren bistrosets
  • Teakhouten bistrosets
  • Hardhouten bistrosets
  • Acaciahouten bistrosets
  • Stalen bistrosets
  • Aluminium bistrosets
  • Metalen bistrosets

De bistrosets zijn ideaal om te gebruiken in een kleinere tuin of op een balkon, maar ook in een grote tuin als extra relax hoekje is dit een leuke optie. Mocht het zo zijn dat je niet altijd een bistroset buiten wilt hebben staan, deze zijn zeer eenvoudig op te bergen, omdat de stoelen vrijwel altijd inklapbaar zijn. De bistrosets bij Tuincentrumoutlet.com zijn de goedkoopste bistrosets van Nederland, dit komt door de grote aantal die worden ingekocht. Hierdoor zijn de bistrosets van Tuincentrumoutlet.com stukken goedkoper dan bijvoorbeeld de Praxis bistrosets, de Leen Bakker bistrosets, de Vida XL bistrosets, de Xenos bistrosets en de Gamma bistrosets. De geldt ook voor de bekende merken, denk hierbij bijvoorbeeld aan Fermob bistrosets, de Hartman bistrosets, de SenS-Line bistrosets, de 4 Seasons Outdoor bistrosets, de Vita bistrosets en de Lesli Living bistrosets. Zo is er voor iedereen wel een geschikte set beschikbaar.

Wil jij liever eerst in het echt een mooie bistroset proberen, voordat je hem besteld bij Tuincentrumoutlet.com? Dat kan in de showroom, hier staan vrijwel alle bistrosets uitgesteld en kun jij ze allemaal in het echt zien en uitproberen. Deze showroom is gevestigd in Tilburg bij Groenrijk.