Menu

Nesling outlet

1 - 14 van 14 producten
Vergelijk (0)

Nesling outlet

Heb jij een overkapping in jouw tuin staan of ben je van plan er één aan te schaffen? Dan zou je ook eens naar de rolgordijnen van het merk Nesling moeten kijken. Deze rolgordijnen zijn uitermate geschikt voor overkappingen voor buiten. Sinds 2005 levert Nesling de beste rolgordijnen en schaduwdoeken voor in jouw tuin. Met een overkapping kun jij in de zomer genieten van het buiten zijn, ben jij niet zo’n zon aanbidder, maar zit jij wel graag buiten als het heerlijk weer is, dan zijn de gordijnen van Nesling uitermate geschikt.

UV bestendige rolgordijnen

Bij Tuincentrumoutlet vind jij bijna het gehele assortiment van Nesling, deze rolgordijn zijn hier te verkrijgen voor de laagste prijzen. Daarnaast zijn ze van absolute topkwaliteit, dit komt vooral doordat ze gemaakt van sterke HDPE stof. Het fijne aan deze stof is dat ze een UV filter bevatten, deze filter houdt 95% van de schadelijke UV stralen tegen. Naast deze zeer functionele gebruiksgemakken, hebben ze een strak design, hierdoor geef je jouw overkapping ook extra uitstraling en maak jij van jouw tuin een zeer sfeervolle plek.

Nesling Coolfit rolgordijn

De Nesling Coolfit rolgordijn zijn het best geschikt voor de SUNS maranza overkappingen die je bij Tuincentrumoutlet.com ook kunt verkrijgen. De rolgordijnen voor deze overkapping kun jij zo ver als je zelf wilt naar beneden doen, zo zijn ze perfect voor de laag hangende zon. De rolgordijnen zijn door jezelf zeer eenvoudig te monteren. Heb je hier toch hulp bij nodig, dan zou je nog altijd contact op kunnen nemen met de overkappingen specialist van Tuincentrumoutlet.com. Deze kun je telefonisch bereiken of je zou eens langs kunnen komen in de overkappingen showroom van Tuincentrumoutlet in Tilburg.