Tuinkussens

Toon filters Verberg filters

Filter producten

Lengte (cm)

 - 
Wis selectie

Breedte (cm)

 - 
Wis selectie
€   - 
Wis selectie
1 - 30 van 30 producten
Vergelijk (0)

Tuinkussens

Als jij je tuinmeubels nog comfortabeler wilt maken, dan kun je dat het beste doen met heerlijke tuinkussens van Tuincentrumoutlet.com. Tuincentrumoutlet heeft de beste tuinkussens voor de aller beste prijs. Door de grote partij inkopen kunnen wij de laagste prijs tuinkussens aanbieden. Er zijn verschillende soorten tuinkussens beschikbaar, denk hierbij aan bijvoorbeeld tuinstoelkussens, tuinbankkussens, loungesetkussens en loungestoelkussens.

Het assortiment aan tuinkussens bij Tuincentrumoutlet is reuze, zo zijn de bekende merken bij ons te verkrijgen. Dus ook de Madison tuinkussens en de Hartman tuinkussens zijn bij Tuincentrumoutlet.com het beste geprijsd. Er is voor elke soort tuin wel een perfecte tuinkussen te vinden, of je tuinkussens in een klassieke stijl, een moderne stijl of een industriële stijl wil, alles is mogelijk. Tuinkussens op maat zijn ook verkrijgbaar, dikke tuinkussens, dunne tuinkussens, waterdichte tuinkussens alles kan naar jouw hand gezet worden.

De tuinkussens variëren zeer sterk in functie, zo zijn er tuinkussens voor verschillende meubelen. De kussens die verkrijgbaar zijn bij Tuincentrumoutlet zijn:

  • Tuinstoelkussens
  • Bistrokussens en zitkussens
  • Ligbedkussens
  • Sierkussens
  • Loungekussens
  • Palletkussens
  • Tuinbankkussens

Ook zijn deze kussens beschikbaar in verschillende maten. Zo kun je gebruik maken van meerdere kleine kussen of kan je voor één hele grote gaan, de keuze hierbij is aan jou. De standaard maten van de verschillende tuinkussens in het assortiment van Tuincentrumoutlet.com zijn de tuinkussens 50x50, de palletkussens 120x60, de palletkussens 120x80, de loungekussens 70x70, de loungesetkussens 70x70, de bear chair kussens 73x73 en de tuinkussens 60x60, 45x45, 50x50 en 70x70.

Bij het gebruik van heerlijke tuinkussens in jouw tuin hoef je er in de zomer natuurlijk niet naar om te kijken, maar als het weer wat minder wordt zal je de tuinkussens moeten opbergen, mits ze niet onder een overkapping liggen. Ook hiervoor heeft Tuincentrumoutlet de beste oplossingen. Je kan de tuinkussens natuurlijk binnen leggen, maar dit neemt veel plek in beslag in jouw woonkamer. Als oplossing hiervoor zijn de opbergkisten voor tuinkussens en de kussenboxen voor tuinkussens ideaal. Deze kisten of boxen zet je ergens in jouw tuin of schuur en bij slecht weer leg je de tuinkussens erin. Liggen de kussens op jouw tuinmeubelen? Dan kun je er ook andere spullen in opbergen.

Wij begrijpen dat je tuinkussens eerst eens wilt voelen of uitproberen om te kijken of de stof comfortabel is, dat kan! Tuincentrumoutlet heeft een grote showroom, deze is gelegen in Tilburg bij Groenrijk, dus kom snel een kijkje nemen!