Poefen en hockers outlet

⏎ Terug

 

 

1 - 12 van 12 producten
Vergelijk (0)

Poef en hocker

Een absolute trend op het gebied van zowel interieur als exterieur zijn de poefen en hockers. Zowel poefen als hockers zijn er tegenwoordig voor binnen als voor buiten. Een poef of een hocker zijn zeer multifunctioneel, zo kunt u er op gaan zitten, gebruiken als voetenbankje of iets opzetten als bijzettafeltje, daarnaast zijn er ook poefen en hockers met opbergruimte. Kortom, een prachtig product en een ware toevoeging aan uw tuin of uw woonkamer. De beste poefen en hockers zijn nu te bestellen bij Tuincentrumoutlet.com, de grootste outlet op het gebied van relaxmeubels van Nederland!

Hoewel het veel op elkaar lijkt zit er natuurlijk een verschil tussen een poef en een hocker. Een hocker is een soort poef die onderdeel uitmaakt van een loungebank of een gewoon bankstel, deze in compleet in dezelfde stijl. Een poef staat los van andere meubelen in uw tuin of woonkamer. Het is wel mogelijk om een poef aan te schaffen die compleet bij uw stijl past of een poef die van dezelfde materialen is gemaakt als uw loungebank, loungestoel of tuinset. Door het grote assortiment aan poefen en hockers bij Tuincentrumoutlet.com is er voor elk interieur of exterieur een geschikte poef of hocker beschikbaar. Dit kunnen bijvoorbeeld lederen poefen, stoffen poefen, houten poefen, rieten poefen of fluwelen poefen zijn.

Voor elke stijl tuin of woonkamer is er een poef of hocker die er perfect in past. Er zijn vele kleuren beschikbaar bij tuincentrum outlet. Naast de reguliere kleuren zoals zwart, wit, grijs en lichtblauw heeft Tuincentrumoutlet.com ook kleuren beschikbaar die niet overal verkrijgbaar zijn. Dit zijn onder andere okergele poefen, creme poefen, bruine leren poefen, terracotta poefen en poefen met schapenvacht. Kortom, voor elk interieur of exterieur is er wel een geschikte poef beschikbaar bij Tuincentrumoutlet.com. wil u de poef of hocker eerst uittesten of de stof een eens goed voelen, dan kan dat in de grote showroom die gelegen is in Tilburg.