Menu

Roberts Collection outlet

Roberts Collection

Interieur dient mooi ingericht te worden, dit kan door middel van de leukste woonaccessoires. Een relatief nieuw merk van Robert oude Groeniger is Roberts Collection. Roberts Collection staat bekend om de potten, kannen, kruiken, lampenvoeten en lampenkappen met een unieke vormgeving. Roberts Collection is een internationaal merk, wat producten aanbiedt van handgedraaid aardewerk en keramiek uit Azië. De filosofie wat Roberts Collection met dit merk wilt creëren is een totaalconcept met een sterke sfeerbeleving. Hierbij worden de laatste woontrends nauwlettend in de gaten gehouden, zodat er elk seizoen weer een prachtige collectie beschikbaar is.

Roberts Collection vazen

Tuincentrumoutlet.com is een zeer grote aanbieder van de Roberts Collection. Met name de vazen voor binnen worden hierin meegenomen. Vazen zijn zeer populair als het gaat om woondecoratie, je kunt ze namelijk perfect op de salontafel, de bijzettafel of de eettafel zetten voor extra sfeer. Zoals eerder vermeld zijn de vazen van Roberts Collection handgemaakt, hierdoor hebben ze een zeer uniek design op de markt gebracht. Deze design vaas, wordt ook wel de tuitvaas genoemd en is bij Tuincentrumoutlet beschikbaar in veel verschillende kleuren. De meest populaire vazen uit de Roberts Collection van dit moment zijn:

· Tuitenvaas vince d23h40cm d.bruin

· Tuitenvaas Vince D23H40 dk groen

· Tuitenvaas Vince D23H40 okergeel

· Tuitenvaas Luca D15H26 zwart/wit

· Vaas Toledo L28D17H44 nop taupe

Interieur outlet

Tuincentrumoutlet.com is een zeer grote interieur outlet, hierdoor vind jij de Roberts Collection vazen voor outlet prijzen. De vazen zijn zeer eenvoudig online te bestellen, bij besteding van 30 euro of meer worden deze gratis thuis bezorgd. Ook ben je welkom in de grote interieur showroom van Tuincentrumoutlet.com, deze is gevestigd bij Groenrijk in Tilburg. Hier vind je naast de vazen ook velen andere interieur accessoires.