Stenen bloempotten voor binnen outlet

De allereerste bloempot werd handgemaakt van klei. En vandaag de dag kennen we dit soort bloempot nog steeds: de stenen bloempot! Een stenen bloempot is een onwijs veelzijdige binnen pot. De bloempotten van steen die je vindt bij Tuincentrum Outlet zijn er is zoveel verschillende kleuren, vormen en maten dat er beslist een pot voor jou bij zit. Bekijk hieronder ons assortiment met enkel stenen bloempotten van de beste merken als Floran, Decoris en Serax.

⏎ Terug

 

 

1 - 12 van 12 producten
Vergelijk (0)

De voordelen van stenen bloempotten

Stenen bloempotten zijn zo ontzettend veelzijdig. Je vindt ze in verschillende kleuren, maten, vormen en varianten. Het leuke aan stenen bloempotten is dat deze handgemaakt worden van klei. Dit betekent dat er onwijs veel designs mogelijk zijn. Stenen bloempotten zijn vrijwel nooit recht-toe-recht-aan. 

De stenen bloempotten van Tuincentrum Outlet kunnen écht in ieder interieur toegepast worden. Zo vind je bij ons stenen bloempotten in klassieke kleuren als goud of zilver, met een bijzonder werk in een turquoise kleur of als volwaardige eyecatcher op een mooie RVS standaard. Maar een stenen pot biedt naast zijn veelzijdigheid nog meer voordelen:

  • Stenen bloempotten zijn waterdicht en zullen niet lekken;
  • Een bloempot van steen kan zowel binnen als buiten gebruikt worden;
  • Stenen bloempotten zijn handgemaakt van klei. Geen enkele stenen pot is hetzelfde, en dat maakt ze nou juist zo leuk;
  • Een binnenpot van steen is zwaar. Iets lastiger om te verplaatsen maar moeilijker om om te stoten. Zo is een stenen bloempot dus geen risico in een huis met dieren of kinderen!

Stenen bloempotten van topmerken vind je bij Tuincentrum Outlet

Bij Tuincentrum Outlet vind je een bijzonder groot assortiment stenen bloempotten voor binnen. Uiteraard vind je bij ons enkel stenen bloempotten van de beste merken als Floran, Decoris en Serax. Een stenen bloempot is absoluut niet saai en vind je daarom ook in talloze kleuren en uitvoeringen. Zo zijn er bij Tuincentrum Outlet klassieke potten van Decoris te vinden. Deze potten worden gemaakt van het duurzame materiaal clayfibre. Of ga je voor de trendy stenen potten van Floran in de luxe kleur goud of zilver? Stenen potten lenen zich ook uitermate goed om als eyecatcher te fungeren. Zo kun je kiezen voor de stenen potten op standaard van Serax. Bestel nu jouw favoriete stenen bloempotten voor binnen bij Tuincentrum Outlet.

Bloempotten in elk materiaal bij Tuincentrum Outlet

Ook voor binnen potten in andere materialen als kunststof ben je bij Tuincentrum Outlet aan het juiste adres. Bij ons vind je ook een ruim assortiment aan keramieken bloempotten. Maar ook rietenhouten of bloempotten van metaal koop je bij Tuincentrum Outlet.