Menu

Triumph Tree outlet

Een kerstboom hoort er natuurlijk bij aankomende kerst, maar steeds meer mensen verkiezen de gemakken van een kunstkerstboom, boven een traditionele kerstboom. Bij Tuincentrumoutlet.com spelen wij in op deze ontwikkelingen in de kerstbranche. Hierom hebben wij een uitgebreid assortiment aan kunstkerstbomen van het merk Triumph Tree. De kunstkerstbomen van Triumph Tree behoren tot het A-segment op het gebied van kunstkerstbomen. Deze topkwaliteit kunstkerstbomen, gaan jarenlang mee en zullen nooit de schoonheid verliezen.

Triumph Tree kunstkerstbomen

De kunstkerstbomen van Triumph Tree zijn er in verschillende soorten en maten. Een kleine kunstkerstboom of een grote kunstkerstboom, je zit met de bomen van Triumph Tree altijd goed. Zo is het een aanrader om eens te kijken naar de meest populaire kunstkerstbomen van Triumph Tree bij Tuincentrumoutlet, dit zijn onder andere de Kunstkerstboom Forest Frosted Pine 230 cm Hoog Groen Triumph Tree en de Kunstkerstboom Forest Frosted Pine 215 cm Hoog Groen Triumph Tree. Andere varianten die je zoal tegen zou kunnen komen op Tuincentrumoutlet.com, zijn:

  • Kunstkerstboom frosted green
  • Kunstkerstboom tuscan
  • Kunstkerstboom wit
  • Kunstkerstboom zwart

Triumph Tree kerstbomen

Naast de prachtige kunstkerstbomen vind je ook ontzettend veel kerstaccessoires, zo zijn de kerstslingers van Triumph Tree een erg populair kerstitem. Deze kerstslinger is te vinden onder de naam Swag colorado l270cm groen. Ook zou je eens langs kunnen komen in onze kerstshowroom, deze vind je in Tilburg bij Groenrijk. Tijdens de wintermaanden wordt de gehele showroom omgetoverd tot kerstshow. 

1 - 10 van 10 producten
Vergelijk (0)