Sierkussens voor buiten outlet

⏎ Terug

 

 

1 - 36 van 69 producten
Vergelijk (0)

Sierkussens

Wil jij jouw loungeset, loungebank of loungestoelen extra opfleuren en comfortabel maken? Dan kunnen de sierkussens van Tuincentrumoutlet.com niet ontbreken in jouw achtertuin. Hoewel deze sierkussens gemaakt zijn voor het gebruik ervan in de buitenlucht, misstaan ze ook zeker niet op een bank of stoel die binnen in jouw woonkamer staat. Hierdoor hoef je ze in de winter niet op te bergen maar kun je ze gewoon van buiten naar binnen verplaatsen. De sierkussens zijn verkrijgbaar in verschillende maten, de meest gangbare maat voor een sierkussen in 50x50. Wil je wat kleiner, dan zijn de sierkussens 40x40, 45x45 of de 30x50 uitermate geschikt. Wil je wat robuuster dan kun je beter kijken naar de sierkussens 60x60 of 70x70.

Bij Tuincentrumoutlet.com is het assortiment aan luxe sierkussen reuze. De kussens zijn beschikbaar in verschillende kleuren met verschillende patronen erop. De meest voorkomende kleuren zijn:

  • Cognac sierkussens
  • Beige sierkussens
  • Goudkleurige sierkussens
  • Okergele sierkussens
  • Roze sierkussens
  • Zwarte sierkussens
  • Groene sierkussens
  • Taupe sierkussens

Voor elk type exterieur is er dus een bijpassende kussen beschikbaar. In het grote assortiment sierkussens zitten ook de meest bekende merken, denk hierbij bijvoorbeeld aan de Madison sierkussens en de Hartman sierkussens. Deze kussens zijn van absolute topkwaliteit en hebben de laagste prijs. Hierdoor hoef je voor de prijs niet naar winkels als de Ikea, Kwantum, Leen Bakker of de Hema.

Natuurlijk is het ook belangrijk hoe een kussen voelt. Je wilt natuurlijk niet dat je een oncomfortabele sierkussen koopt, die alleen mooi is voor het oog. Dit snappen wij volledig, daarom kun je altijd terecht in onze uitgebreide showroom bij Groenrijk in Tilburg. Hier heb jij de mogelijkheid om de verschillende sierkussens te zien, te voelen en uit te proberen. Heb je vervolgens een keuze kunnen maken, dan kun je de kussens direct mee nemen of later online bestellen bij Tuincentrumoutlet.com, de grootste sierkussen outlet van Nederland!