De webshop is 24/7 geopend!

Regenton outlet

Wil jij 50% subsidie korting op jouw regenton?

 

Bekijk hier of je in aanmerking komt

 

 

Regenton kopen? Wij hebben een ruim assortiment regentonnen in diverse soorten en maten van topmerken als Elho en Capi. Kies je voor een regen ton van hout met plantenbak of inclusief vulautomaat? Wij helpen je graag met advies op maat!

Toon filters Verberg filters

Filter producten

Lengte (cm)

 - 
Wis selectie

Breedte (cm)

 - 
Wis selectie
€   - 
Wis selectie
1 - 36 van 71 producten
Vergelijk (0)

De weg naar een water vriendelijke tuin

Tuincentrumoutlet.com is gespecialiseerd in het aanleggen en adviseren van een water en milieu vriendelijke tuin. Wij hebben hierin verschillende cursussen gevolgd om je te voorzien van het beste advies, ook wat betreft montage zijn we goed bemand. Wij als tuincentrum staan ervoor om het probleem met water (wat wij hebben in Nederland en in Tilburg!) op te lossen. Dit doen wij door je te voorzien van het volledige advies wat betreft tuin aanleg en accessoires die je hiervoor kan inschakelen, bijvoorbeeld een elho regenton. 

Wat veroorzaakt nou een water onvriendelijke tuin?

Een tuin vol met stenen. Hierdoor kan het water geen kant op en bij hevige regenval krijg je te maken met overstroming omdat je tuin het niet aankan. De stenen zorgen ook voor hitte stress. Onze zomers worden steeds heter. Hoe meer stenen in je tuin hoe warmer het wordt want stenen houden warmte lang vast. Maar ook een waterafvoer die aangesloten is aan de riolering is niet goed voor de tuin. De rioleringen lopen in Nederland compleet over. Dit komt omdat de regenbuien heviger worden en de mensen hun tuin vol met stenen leggen waardoor het water nergens meer naar toe kan.

Hoe maak je je tuin water vriendelijk?

Wij van Tuincentrumoutlet.com geven je graag enkele eenvoudige tips die je moet helpen om de tuin watervriendelijk te maken en te houden. 

  • Beplanting in de tuin. Dit kan ook met hele onderhoud vriendelijke planten! Laat je hiervoor adviseren bij onze kenners!
  • Plaats regentonnen aan je afvoer en geef met dit water je planten weer verzorging. In ons assortiment vind je een mooie elho regenton, van het bekende merk Elho.
  • Maak in plaats van een volledige stenen oprit een kleine grind strook. Hier kan het water zich wel een weg door vinden.
  • Plaats een sedum dak op een platdak. Dit sedum dak neemt veel co2 op en zet dit om in zuurstof. Bovendien neemt het heel een water op!
  • Hemelwaterafvoer in de tuin laten lopen.
  • Dakgoot schoonmaken

Elho regenton

Elho denkt graag mee als het gaat om verduurzamen en een beter milieu. Dit zien we dan ook terugkomen in de producten die dit bekende merk maakt. Zo ook een regenton elho. Met deze regenton vang je het water eenvoudig op en kan je de tuin in een handomdraai besproeien met het opgevangen water. Daarnaast kan je deze regenton van elho ook gebruiken als leuke plantenbak. Plaats een paar leuke planten en bloemen in de ton en deze ziet er gelijk een stuk vrolijker uit! Je bestelt onder meer een elho regenton en andere regentonnen bij ons in de webshop!