Elho Pure collection

Is jouw interieur of jouw tuin wel toe aan een moderne opfrisser? Dan kunnen de Elho Pure bloempotten of plantenbakken zeker niet ontbreken. Dit komt doordat de potten uit Elho Pure collectie een strakke uitstraling hebben met conische vormen en een uitgesproken edge. De verschillende bloempotten en plantenbakken van Elho Pure zijn te vinden bij Tuincentrumoutlet.com, dit is niet voor niets de grootste bloempotten outlet en Elho outlet van Nederland, je vind hier daarom dus ook de goedkoopste Elho Pure potten.

Elho Pure Coupe

De potten van Elho Pure zijn een garantie tot succes, dit heeft alles te maken met het tijdloze karakter, maar ook zeker omdat deze potten erg lang mee gaan. De potten zijn namelijk allemaal duurzaam en gemaakt van de kunststof genaamd: polyethyleen, deze kunststof kan erg goed tegen een stootje. Daarnaast zijn ze ook nog eens zeer goed bestand tegen UV-licht en zijn ze vorstbestendig, hierdoor kunnen ze tot wel 10 jaar na aanschaf mee gaan.

Elho Pure Cone

De Elho Pure collectie bestaat niet enkel uit bloempotten en plantenbakken, er zijn ook verschillende accessoires en andere tuinbenodigdheden van Elho die hetzelfde uiterlijk hebben. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan onder schotels die je onder de bloempotten kunt doen of de bekende Elho regenton die perfect bij deze bloempotten past. Elke bloempot en plantenbak uit de Elho Pure collectie heeft zo zijn eigen voordelen, de verschillende soorten die je onder andere bij Tuincentrumoutlet zou kunnen vinden zijn:

  • Elho Pure coupe
  • Elho Pure cone
  • Elho Pure beads
  • Elho Pure edgde
  • Elho Pure grade
  • Elho Pure round
  • Elho Pure soft brick

Bij Tuincentrumoutlet.com vind je al deze soorten van de Elho Pure collectie voor de laagste prijs. Ook heb je hier dan nog de keuze uit verschillende kleuren. Bekijk onze hele collectie Elho bloempotten en plantenbakken. De meeste voorkomende kleuren van de Elho Pure zijn de: Elho Pure grijs, Elho Pure zwart, Elho Pure wit, Elho Pure beige. Voor al deze soorten kun je naast Tuincentrumoutlet.com ook een kijkje komen nemen in de grote showroom van Tuincentrumoutlet. Deze bloempotten showroom is gelegen in Tilburg bij Groenrijk.

1 - 36 van 41 producten
Vergelijk (0)