Menu

Boles d'olor outlet

1 - 36 van 66 producten
Vergelijk (0)

Boles d'olor outlet

Geur in jouw huis is misschien wel net zo belangrijk als leuke accessoires. Dit kan met de fijne producten van Boles d’olor. Boles d’olor is een Spaans merk die volledig gespecialiseerd is op het gebied van huisparfums. Deze huisparfums of geuroliën zijn in verschillende geuren te verkrijgen bij Tuincentrumoutlet.com. Naast de verschillende huisgeuren zijn ook de geurdiffusers beschikbaar in verschillende varianten. De verschillende diffusers kun je gebruiken om de aroma’s vrij te geven, dit doe je door middel van de oliën. Elke keer als jij deze Boles d’olor dispensers wilt gaan gebruiken, heb je slechts 3 tot 5 druppels nodig om jouw huis te voorzien van een heerlijke geur naar keuze.

Boles d'olor geur assortiment

De flesjes geurolie van Boles d’olor bevatten allemaal 50 ml olie, door de hoge concentratie kun je een geruime tijd met een flesje olie doen. De flesjes worden geleverd in een mooie koker, waardoor het echte collector items kunnen worden. Bij Tuincentrumoutlet vind je tot wel 100 verschillende geuren, op dit moment zijn de meest populaire geuroliën bij Tuincentrumoutlet:

· Geurolie 50ml Coco Cupcakes

· Geurolie 50ml Pina Colada

· Geurolie 50ml Woodstock

· Geurolie 50ml Bloemenwinkel

· Geurolie 50ml I love mint

Geurolie online bestellen

De verschillende geur oliën en dispensers, zoals de Geurdiffuser elektrisch Cascade of de Geurdiffuser elektrisch eve hout, zijn zeer eenvoudig online te bestellen. Bij besteding van 30 euro of meer worden deze producten gratis bij jou thuisbezorgd. Ook is het mogelijk om eens langs te komen in onze interieur showroom, hier kun je verschillende geuren eens ruiken. Je kan deze showroom vinden in het pand van Groenrijk in Tilburg.