Interieurparfum & geuren outlet

Breed assortiment interieurparfums en navullingen van topmerken als Lampe Berger, Boles d'olor en Riverdale. Heerlijke geuren voor in je huis én je auto!

Amberblokjes Diffusers Geurbranders

Geurstokjes Geurolie Geursets Huisparfums

⏎ Terug

 

 

1 - 36 van 221 producten
Vergelijk (0)

Interieurparfum 

Of je nu op zoek bent naar een heerlijke nieuwe geur voor in huis, of een navulling van jouw favoriete geur wilt bestellen, bij Tuincentrum Outlet ben je aan het juiste adres! Een fijne geur in huis is immers een belangrijk element voor de sfeer. Zo kun je kiezen voor een complete set, een brander, geurstokjes, of enkel een navulling. Niet alleen is het heerlijk om jezelf blij te maken met een goede geur in huis, het zijn ook zeer geschikte cadeaus waar veel mensen erg blij van worden! Je vindt in onze webshop dan ook verschillende cadeausets met de diverse soorten interieurparfum. 

Huisparfum online bestellen?

Heerlijk geurende huisparfum bestel je gemakkelijk online bij Tuincentrum Outlet. Je vindt bij ons huisparfums van onder andere Riverdale en Lampe Berger. Er zijn verschillende sets verkrijgbaar, maar ook enkele navullingen die je los kunt bestellen. Op deze manier kun je ook variëren tussen de woonkamer en de auto, of per seizoen wisselen per geur bijvoorbeeld! Zo vind je bij ons onder andere: 

Zo kun je precies de juiste methode vinden waarmee je de geur verspreidt door jouw huis. Daarnaast zijn er verschillende opties qua verspreiding die ook allemaal een eigen stijl met zich meebrengen en daarmee voor verschillende interieurs geschikt zijn. Het voordeel van online bestellen bij Tuincentrum Outlet, is dat je kunt profiteren van mooie kortingen, terwijl de kwaliteit blijft wat je gewend bent van deze hoogwaardige interieur parfums. 

Interieurparfum navulling online bestellen

Tuincentrum Outlet is een initiatief van GroenRijk Tilburg, wat tevens de showroom is. Een geur is natuurlijk erg bepalend en verschilt qua beleving per persoon. Dat begrijpen wij natuurlijk en daarom kunt u ook terecht in onze showroom, als je de geur graag even wilt ruiken. Daarnaast kun je hier ook de verschillende artikelen in het echt zien, mocht je dat fijner vinden. Weet je echter al precies wat je wilt hebben, of vertrouw je op de productomschrijvingen? Dan kun je jouw nieuwe interieurparfum online bestellen, dan zorgen wij ervoor dat deze veilig en snel bij je thuis wordt afgeleverd! Bij besteding vanaf €30 bezorgen we jouw bestelling gratis, dus dat is extra voordelig. Heb je vragen, of wil je graag advies over onze producten? Je bent van harte welkom in onze showroom, of je kunt uiteraard contact met ons opnemen door te bellen naar +31(0)13-7200701, of door een mail te sturen naar info@tuincentrumoutlet.com. We helpen je graag verder!