Hoezen en opbergboxen

Toon filters Verberg filters

Filter producten

Lengte (cm)

 - 
Wis selectie

Breedte (cm)

 - 
Wis selectie
€   - 
Wis selectie
1 - 36 van 36 producten
Vergelijk (0)

Hoezen en opbergboxen

Tuincentrumoutlet.com is het grootste online tuincentrum van Nederland met de scherpste prijzen en het grootste assortiment. Heeft u uw tuinstoelen, tuinkussen, loungeset of andere tuinmeubelen bij ons of bij Ikea, Keessmit of Leen Bakker gekocht en bent u op zoek naar een opberghoes of een opbergbox? Dan bent u bij Tuincentrumoutlet.nl aan het juiste adres, voor hoezen en opbergboxen en de beste kussenbox aanbiedingen!

Kussenbox

Bij Tuincentrumoutlet zijn verschillende kussenboxen beschikbaar. Zo zijn er bijvoorbeeld opbergboxen voor tuinkussens, maar ook voor opbergboxen voor kussens, zo kunt u makkelijk uw kussens opbergen. Ook zijn er loungeset opbergboxen, tuinstoel opbergboxen, en opbergboxen voor andere tuinmeubelen die u kunt gebruiken voor buiten. Deze waterdichte kussenboxen zijn perfect voor het opbergen van uw loungeset en de kussens van uw loungeset. Naast het feit dat ze van uitstekende kwaliteit zijn, zijn ze ook nog eens de goedkoopste opbergboxen en kussenboxen. Bij Tuincentrumoutlet.nl zijn kleine en grote kussenboxen beschikbaar, voor onder andere kussen met de afmeting: 180 x 90 en 150 x 80.

Tuinkussenhoes

Naast de verschillende kussenboxen heeft Tuincentrumoutlet.com ook verschillende hoezen voor tuinkussens. Deze tuinkussenhoezen zijn te gebruiken voor onder andere uw loungeset kussens, palletkussens en andere tuinkussens. Met de tuinkussenhoezen pakt u ze makkelijk in en houdt u meer ruimte over in uw tuin. Dit omdat u geen gebruik hoeft van een kussenbox of kussenkist die u in uw tuin moet plaatsen.

Tuinmeubelhoes en loungesethoes

Ook heeft Tuincentrumoutlet de beste aanbiedingen op het gebied van tuinmeubelhoezen en hoezen voor uw loungeset. Naast het opbergen van uw kussens is het ook belangrijk om uw tuinmeubelen en loungeset te beschermen in de winter door middel van een hoes. Of u nou een aluminium tuinmeubelen heeft of dat ze van kunststof of wicker zijn, al deze materialen dienen goed beschermt te worden in de winter. Ook maakt het niet uit van welk merk jouw tuinmeubelen zijn, de hoezen zijn geschikt voor elk merk, zo ook voor: Keter, Primo en Garden Impressons. Bescherm uw tuintafel, tuinstoelen, loungeset of andere tuinmeubelen tegen strenge vorst en regen door gebruik te maken van deze kwalitatief zeer goede tuinmeubelhoezen en loungesethoezen. Deze zijn nu allemaal te bestellen bij de beste tuinmeubelhoes outlet en loungesethoes outlet van Nederland!