Lichtgordijnen outlet

Lichtgordijnen bestaan uit één horizontaal snoer waar verschillende verticale lichtsnoeren aan hangen. Ideaal om gehele muren te voorzien van prachtige warme verlichting. En het mooiste ervan? Je koopt onze lichtgordijnen voor een ontzettend lage prijs! Vind jouw perfecte match door te kijken naar de afmetingen, de mogelijke dynamische lichtstanden en de warmte van de lampjes. Gebruik ze binnen of buiten, het kan allemaal! Wil jij ook goedkope lichtgordijnen kopen? Bekijk hieronder het aanbod:

⏎ Terug

 

 

1 - 20 van 20 producten
Vergelijk (0)

LED lichtgordijnen voor binnen en buiten

Tijdens de kerstdagen is het natuurlijk fantastisch om jouw huis te verlichten met de nodige kerstverlichting, maar welke kerst verlichting is nou uniek en fantastisch om te gebruiken deze kerst? Dat kunnen wel eens de prachtige lichtgordijnen zijn. Een lichtgordijn is een zeer fraaie optie om aan jouw huis te gaan hangen deze kerst door het speciale effect wat het creëert. Het is namelijk een horizontale snoer die jij bijvoorbeeld aan je dakgoot bevestigd, aan deze horizontale snoer zitten verschillende verticale snoeren die naar beneden vallen, dit verklaard de naam lichtgordijn. Bij Tuincentrumoutlet.com vind je verschillende soorten lichtgordijnen, waar jij deze kerst jouw huis van het nodige licht kunt voorzien. De lichtgordijnen voor buiten zijn beschikbaar in verschillende afmetingen, zo kun je gaan voor het lichtgordijn 1 meter, het lichtgordijn 2 meter, het lichtgordijn 3 meter, het lichtgordijn 4 meter, het lichtgordijn 5 meter of het lichtgordijn 6 meter. Heb jij een extreem groot huis of ben jij op zoek naar verlichting voor je bedrijfspand, ook dan is een lichtgordijn ideaal. Voor de grotere panden heb je ook een groter lichtgordijn nodig, ook deze zijn te verkrijgen bij Tuincentrumoutlet, hiervoor heb je onder andere de keuze uit:

  • lichtgordijn 10 meter
  • lichtgordijn 11 meter
  • lichtgordijn 12 meter
  • lichtgordijn 13 meter
  • lichtgordijn 14 meter
  • lichtgordijn 15 meter
  • lichtgordijn 20 meter

 

Al deze lichtgordijn zijn voorzien van het beste led licht, hierdoor gaan de kerst lampjes niet alleen erg lang mee, maar zijn ze ook nog eens zeer duurzaam. Wij van Tuincentrumoutlet.com snappen het dat je deze led lichtgordijnen niet zomaar online wilt bestellen zonder dat je ze in het echt hebt gezien, zeker de grote formaten. Hierom bieden wij jou de kans al deze kerstverlichting te komen bekijken in de grote showroom van Tuincentrumoutlet.com. Deze showroom word tijdens de wintermaanden ook nog eens volledig omgebouwd tot kerstshow. Hier doe jij naast het bekijken van de lichtgordijnen ook nog eens extra inspiratie op voor deze kerst. Dit heeft Tuincentrumoutlet.com als voordeel ten opzichte van bijvoorbeeld Gamma, Kruidvat, Lidl en Action.