Kamado BBQ outlet

Kamado barbecues zijn barbecues die zijn ontworpen naar het voorbeeld van de traditionele Japanse kamado ovens. Deze ovens zijn bekend om hun unieke ronde vorm en hun vermogen om zowel te roken als te grillen op hoge temperaturen. Shop Kamado barbecues van topmerken als The Bastard en Grill Guru nu met voordeel in onze webshop. Bekijk hieronder ons online assortiment aan Kamado BBQs.

⏎ Terug

 

 

1 - 36 van 46 producten
Vergelijk (0)

Wat zijn de voordelen van een Kamado BBQ?

Kamado barbecues zijn barbecues die zijn ontworpen naar het voorbeeld van de traditionele Japanse kamado ovens. Deze ovens zijn bekend om hun unieke ronde vorm en hun vermogen om zowel te roken als te grillen op hoge temperaturen. Voordelen van Kamado barbecues zijn onder andere:

  • Veelzijdigheid: Kamado barbecues zijn veelzijdig en kunnen worden gebruikt voor een breed scala aan kooktechnieken, waaronder grillen, roken, bakken en braden.
  • Smaak: Kamado barbecues kunnen de specifieke smaak van hout doorgeven aan het voedsel, waardoor ze een geweldige optie zijn voor degenen die op zoek zijn naar een barbecue met een unieke smaak.
  • Duurzaamheid: Kamado barbecues zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn ontworpen om lange tijd mee te gaan, waardoor ze een duurzame optie zijn voor degenen die op zoek zijn naar een barbecue die lange tijd meegaat.
  • Efficiënt: Kamado barbecues zijn energie-efficiënt omdat ze alleen de hoeveelheid brandstof verbruiken die nodig is om de temperatuur op peil te houden.

Echter, wees u ervan bewust dat het op bouwen en reinigen van een Kamado BBQ meer tijd in beslag neemt dan bij bijvoorbeeld een elektrische barbecue. 

Over het merk The Bastard

The Bastard is een merk van barbecue-accessoires en grill-gereedschappen. Het merk is bekend om zijn innovatieve en functionele producten die speciaal zijn ontworpen voor buitenkoken. Het productassortiment van Bastard Barbecues omvat onder andere houtskoolbarbecues, gasbarbecues, roosters, tangen en borstels. Het merk staat bekend om zijn stijlvolle ontwerpen en hoge kwaliteit, wat het populaire maakt onder barbecue-enthusiasten die op zoek zijn naar producten die zowel praktisch als fraai zijn.

Een favoriet van Tuincentrum Outlet: The Black Bastard

The Black Bastard is een kamado BBQ van het merk The Bastard. Het is een grote, vrijstaande barbecue die is ontworpen voor grotere gezelschappen en evenementen. Het griloppervlak van de Black Bastard is groot genoeg om tegelijkertijd een groot aantal gerechten te bereiden en is gemaakt van gietijzer voor optimale hittegeleiding en een gelijkmatige verbranding. Het product wordt geleverd met een compleet pakket aan accessoires, waaronder een deksel, thermometer, rooster en tang, waardoor de consument meteen aan de slag kan met barbecuen. De Black Bastard is vervaardigd uit hoogwaardige materialen en is ontworpen met een modern en stijlvol uiterlijk, wat het een opvallende toevoeging maakt aan elke buitenruimte. Het is een duurzaam product dat ontworpen is om jarenlang mee te gaan en is een uitstekende keuze voor barbecue-enthusiasten die op zoek zijn naar een kwalitatieve en stijlvolle barbecue voor grote groepen.

Shop de Black Bastard nu

Koop voordelig uw nieuwe barbecue in onze webshop

In de outlet van Tuincentrumoutlet.com vindt u enkel barbecues van topmerken als Weber, The Bastard, Grill Guru en Kamado. Wees voorbereid op de zomer en schaf vandaag nog een voordelige barbecue aan uit onze outlet. U heeft de keuze uit verschillende soorten barbecues, waaronder elektrische barbecues, barbecues op houtskool, tafelbarbecues, buitenkeukens en pizzaovens. Ook voor alle accessoires en benodigdheden om het barbecueën nog gemakkelijker te maken kunt u terecht in onze webshop.