Loungekussens outlet

⏎ Terug

 

 

Loungekussens

Wil jij jouw loungeset ook voorzien van de beste loungekussens? Dan zit je bij Tuincentrumoutlet.com aan het juist adres. Ook kun je hier de goedkoopste loungekussens van Nederland vinden, dit komt door de grote aantallen die worden ingekocht. Mede hierdoor zijn de loungeset kussens vrijwel altijd op voorraad bij Tuincentrumoutlet.com. In tegenstelling tot de loungekussens die op maat gemaakt moeten worden, zijn de loungekussens van Tuincentrumoutlet.com binnen uiterlijk 5 dagen bij jou in huis!

Loungekussens hoeven niet altijd exact de zelfde afmetingen te hebben als dat jouw loungeset, loungebank of loungestoel hebben. Als de kussens een beetje over de rand heen vallen is dit geen enkel probleem, dit zorgt alleen maar voor extra comfort. Wel is het aan te raden om geen te kleine kussens te pakken, dit kan ervoor zorgen dat je de harde materialen van de bank of stoel nog voelt terwijl je er op zit, dit is niet heel comfortabel. De afmetingen van de beschikbare loungekussens zijn zeer variërend.

De standaard maten voor loungekussens zijn:

  • Loungekussens 60x60
  • Loungekussens 70x70

De standaardmaten voor de rugkussens zijn:

  • Loungekussens 60x40
  • Loungekussens 70x40

Ook kan het natuurlijk voorkomen dat jij een loungeset of loungebank helemaal zelf heb gemaakt, dan kan het voorkomen dat je afwijkende afmetingen voor de kussens nodig hebt. Hiervoor kun je onder andere kiezen uit de loungekussens 73x73, de loungekussens 75x75, de loungesetkussens 120x60, de 120x80 of die van 62x62. Voor elke loungeset, loungebank of loungefauteuil is er wel een zeer geschikt kussen te vinden. De kussens hebben weinig onderhoud nodig, wel is het verstandig om ze tijdens regen op een droge plek te leggen. Liggen ze al onder een overkapping of in een serre, dan kun je ze daar het gehele jaar laten liggen. Als ze in de buitenlucht liggen, dan is het verstandig om de loungekussen op te bergen, dit kun je bijvoorbeeld doen in een handige opbergbox, maar je kunt ze ook naar binnen halen.

De loungekussens zijn eenvoudig online te bestellen bij Tuincentrumoutlet.com. wil je ze toch liever eerst in het echt even voelen en zien, dan kun je terecht bij de grote showroom van Tuincentrumoutlet.com, deze is bij Groenrijk in Tilburg.