Menu

Kurt S. Adler kerst outlet

Kurt S. Adler is een merk wat tijdens de tweede wereldoorlog ontstaan is door twee Duits Joodse vluchtelingen die naar Amerika waren gevlucht. Zo rond de jaren vijftig is Kurt S. Adler kerstornamenten gaan introduceren in de Amerikaanse markt. Duitsland was een voorloper op het gebied van kerstdecoratie en hebben een hoop nieuwe dingen geïntroduceerd op de wereldwijde markt. Waar de Amerikanen het enkel bij ballen en slingers in de kerstboom hielden, heeft Kurt S. Adler de grondlegger van notenkrakers, engelen en rendieren in de kerstboom. Ook staat Kurt S. Adler bekend om de kwaliteit kerstdecoratie. Door deze kwaliteit kerstornamenten met daarbij het feit dat de kerstornamenten handgemaakt zijn, heeft Tuincentrumoutlet besloten een hoop kerstornamenten van Kurt S. Adler in het assortiment op te nemen. Bij Tuincentrumoutlet vind jij deze Kurt S. Adler kerstornamenten en andere kerstdecoratie voor de laagste prijs.

Kurt Adler kerstballen

KurtAdler staat dus bekend om de meeste unieke kerstornamenten, dit heeft er ook mee te maken dat Kurt S. Adler beschikt over velen licenties om unieke kerstornamenten te maken. Zo zou jij bijvoorbeeld Elvis Presley kerstornamenten, AC/DC kerstornamenten, Game of Thrones kerstornamenten, Stranger Things kerstornamenten, Coca-Cola kerstornamenten, Budweiser kerstornamenten en nog veel meer soorten kunnen vinden. Bij Tuincentrumoutlet zijn niet al deze kerstornamenten collecties te verkrijgen, maar beschikt wel over een vrij groot assortiment. Een van deze collecties is de Star Wars kerstornamenten collectie, hieronder vallen onder andere de Yoda kerstornament, de R2-D2 kerstornament, de Darth Vader kerstornament en de Storm Trooper kerstornament. Ook de Disney kerstornamenten zijn op dit moment erg populair bij Tuincentrumoutlet, een greep uit de leukste Disneykerstornamenten vind je hier:

1 - 36 van 66 producten
Vergelijk (0)

Kerst outlet Tilburg

Bij Tuincentrumoutlet bestel jij jouw favoriete kerstornament of ander type kerstdecoratie van het merk Kurt S. Adler zeer eenvoudig online. Bij bestendig vanaf €39,95 is de bezorging van jouw bestelling helemaal gratis. Daarnaast is het ook mogelijk om jouw KurtAdler product in het echt te komen bekijken, dit kan in de grote kerst showroom van Tuincentrumoutlet. In deze showroom vind jij het gehele jaar door de KurtAdler ornamenten, maar tijdens de kerstdagen wordt de gehele showroom omgetoverd tot kerstshow, dan kun jij de kerstornamenten ook in een kerstboom bekijken. Je vindt deze grote KurtAdler outlet in Tilburg.