Elho Vibes collection

Wil jij jouw interieur nou echt eens opfleuren met bloempotten? Dan raden wij aan om eens te kijken naar de unieke vibes collectie van Elho. De Elho pot vibes geven jouw interieur een echte vibe, je maakt hiermee jouw woonkamer extra gezellig, harmonieus en vriendelijk. De potten uit de vibes collectie van Elho hebben allemaal een trendy ribpatroon aan de buitenkant, in combinatie met de unieke kleuren die de potten hebben, gaan ze dienen als echte eyecatcher in jouw interieur. Naast het feit dat deze potten qua uiterlijk een toevoeging zijn aan jouw interieur, zijn het ook nog eens erg duurzame bloempotten voor binnen. Dit komt doordat ze gemaakt zijn van gerecycled kunststof, door middel van zelf opgewekte windenergie. Het kunststof is erg stevig, hierdoor hebben ze een lange levensduur, mocht het toch voorkomen dat jouw pot vibe kapot gaat, dan heb jij 3 jaar na aankoop garantie.

Elho Vibes Fold

Tuincentrumoutlet.com is een van de grootste Elho dealer van Nederland. Hierdoor vind jij alle Elho potten uit de vibes collectie bij Tuincentrumoutlet. De potten uit de vibes collectie staan bekend om de unieke kleuren. Al deze potten zijn beschikbaar in vijf verschillende kleuren, dit zijn Elho pot vibes delicaat roze, Elho pot vibes diepblauw, Elho pot vibes botergeel, Elho pot vibes zijdewit en Elho pot vibes sorbet groen. Naast de verschillende kleuren binnen deze collectie, is er ook keuze uit vier verschillende modellen, dit zijn de:

· Elho vibes fold rond

· Elho vibes fold rond wielen

· Elho vibes fold coupe

· Elho vibes fold rond mini

Elho showroom Tilburg

De Elho collectie bij Tuincentrumoutlet.com is erg groot. Bekijk hier onze volledige Elho collectie. Naast de vibes collectie vind je hier onder andere ook de Elho Green Basics collectie, de Elho Vivo collectie, de Elho Greenville collectie en de Elho Brussels collectie. Heb jij jouw keuze gemaakt en besloten om de Elho pot vibes te bestellen, dan kun je gaan voor bijvoorbeeld de grote Pot vibes fold wiel d35cm dlctroze, de kleinere Pot vibes fold d22cm zijdewit of de mini uitvoering de Pot vibes fold d7cm botergeel. Hoewel de Elho pot vibes zeer eenvoudig zijn te bestellen via Tuincentrumoutlet.com, zou je ook eens langs kunnen komen in de grote Elho showroom van Tuincentrumoutlet. Deze Elho outlet vind je bij Groenrijk in Tilburg, hier helpen de deskundige medewerkers jou graag met het maken van de beste keuze voor jouw woning.

1 - 36 van 39 producten
Vergelijk (0)