Bestrijdingsmiddelen outlet

Bij Tuincentrum Outlet vindt u een uitgebreid assortiment bestrijdingsmiddelen van bekende merken zoals Velda, Pokon en ECOstyle. Of u nu te maken heeft met ongedierte, schimmels, insecten, of andere plagen in uw tuin, wij hebben de juiste oplossing voor u. Bekijk hieronder ons assortiment of gebruik de filters aan de linkerkant om direct te zoeken naar de oplossing voor uw probleem.

1 - 30 van 30 producten
Vergelijk (0)

Welke plagen kunt u tegenkomen in uw tuin?

  • Ongedierte: Bladluizen kunnen zich snel vermenigvuldigen en uw planten beschadigen. Ook slakken kunnen veel schade aanrichten, vooral in de moestuin.
  • Schimmels: Meeldauw is een veelvoorkomende schimmel die de bladeren van uw planten aantast en lelijke vlekken veroorzaakt.
  • Insecten: Muggen kunnen in de zomermaanden voor overlast zorgen, vooral tijdens warme en vochtige dagen.

Supersnelle bestrijding met RoundUp

Voor een snelle en effectieve bestrijding van onkruid en andere ongewenste begroeiing is RoundUp een betrouwbare keuze. RoundUp is een krachtige onkruidverdelger die snel resultaat biedt, zodat uw tuin er weer netjes en verzorgd uitziet.

Last van mieren?

Pokon Mierenpoeder biedt een effectieve oplossing. Dit poeder is speciaal ontwikkeld om mieren te bestrijden en ze uit uw tuin te weren. Strooi het poeder op de mierennesten of langs de mierenpaden en zie hoe de mieren worden bestreden en uw tuin mierenvrij wordt.

Last van slakken in de tuin of moestuin?

Voor een 100% natuurlijke bestrijding van slakken in uw tuin en moestuin is ECOstyle Escar-Go de ideale keuze. Deze korrels zijn onweerstaanbaar voor slakken, waardoor ze snel worden bestreden zonder schade aan te richten aan andere dieren of het milieu. Geniet van een slakkenvrije tuin zonder zorgen.

Bescherming van de vijver en vijvervissen

De vijver kan een magneet zijn voor reigers die uit zijn op uw vissen. Met de Pond Protector van Velda beschermt u uw vijver en vissen tegen deze bedreigingen. De Pond Protector schrikt reigers en andere roofdieren af met behulp van een onschadelijke schrikdraad. Zo kunnen uw vijvervissen in alle rust genieten van hun onderwaterparadijs.

Bestrijdingsmiddelen voor ongedierte, schimmels en andere plagen online kopen

Bij Tuincentrum Outlet vindt u een breed assortiment aan bestrijdingsmiddelen voor verschillende problemen in uw tuin. Of u nu te maken heeft met ongedierte, schimmels, ziektes of andere plagen, wij hebben de juiste producten om uw tuin gezond en mooi te houden. Onze bestrijdingsmiddelen zijn van gerenommeerde merken en bieden effectieve oplossingen zonder onnodige schade aan te richten. Bezoek onze webshop en ontdek ons assortiment om uw tuin te beschermen en te laten bloeien.