Menu

Countryfield outlet

Is jouw interieur toe aan een stijlvollere look, dan kun je dat voor elkaar krijgen met de trendy producten van het merk Countryfield. Countryfield is onderdeel van het merk Decostar en is het label met zeer fraaie items voor landelijke woondecoratie. Er zitten altijd wel leuke items voor jouw interieur, omdat er elk seizoen een nieuwe collectie wordt uitgebracht, waarmee ingespeeld wordt op de laatste woontrends. Bij Tuincentrumoutlet.com vind jij een groot assortiment aan de eigentijdse smaakmakers van Countryfield. Het is niet voor niets dat Tuincentrumoutlet.com de grootste interieur outlet is.

Countryfield collectie

Countryfield is een erg breed merk met verschillende producten. Of je nu alleen op zoek bent naar wat leuke accessoires voor binnen of je huis een volledig nieuwe look wilt geven, dan zit je met Countryfield aan het juiste adres. De verschillende collecties binnen Countryfield die je bij Tuincentrumoutlet zou kunnen vinden zijn:

· Countryfield Ambiance collectie

· Countryfield woondecoratie

· Countryfield kaarsen

· Countryfield klokken

· Countryfield lampen

· Countryfield meubels

Interieur showroom

Of het nu de Klok Kensington metaal Ø70CM messing, de Tafellamp Toad metaal messing of de Monilophyta zijde groen is, je vind het allemaal voor de beste prijs bij Tuincentrumoutlet.com. Door de grote inkoop kunnen wij deze schitterende producten voor outletprijzen aanbieden. Naast het feit dat het zeer eenvoudig online te bestellen is, is het ook mogelijk om langs te komen in onze trend showroom. Deze grote showroom is gelegen in Tilburg en biedt naast Countryfield ook andere leuke merken aan.

1 - 36 van 225 producten
Vergelijk (0)