Alternatieve kerstbomen outlet

Onze alternatieve kerstbomen zijn razend populair. Ze kosten weinig, bieden een oplossing voor wie geen ruimte heeft voor een echte kerstboom en je haalt er desondanks de kerstsfeer mee in huis. Alternatieve kerstbomen komen in verschillende soorten en maten en gemaakt van verschillende materialen. Zo zijn ze verkrijgbaar in het klassieke silhouet van een kerstboom, of in een totaal andere vorm. Hetgeen wat ze wel allemaal met elkaar gemeen hebben, is dat ze in de sale zijn! Wil jíj goedkoop een alternatieve kerstboom kopen? Bekijk dan hieronder het aanbod:

⏎ Terug

 

 

1 - 30 van 30 producten
Vergelijk (0)

Alternatieve kerstbomen kopen?

Wil jij dit jaar geen echte kerstboom of kunstkerstboom opzetten? Dan kun je ook een leuk alternatief voor de (kunst)kerstboom neerzetten; de alternatieve kerstboom. Denk hierbij aan een houten kerstboom, een metalen kerstboom of maak zelf een alternatieve kerstboom. Deze alternatieve kerstbomen zijn vaak duurzamer dan een echte of kunstkerstboom. Daarnaast kun je alternatieve kerstboom versiering gebruiken, zoals alternatieve kerstballen of andere alternatieve kerstdecoratie. 

Je kunt alternatieve kerstbomen zo groot maken als je zelf wil. Voor sommige zelfgemaakte kerstbomen hebben je wel een alternatieve kerstboom standaard nodig. Een standaard zorgt ervoor dat jouw alternatieve kerstboom stabiel kan blijven staan. Hang ook nog verlichting in de alternatieve kerstboom en je hebt je interieur in de kerstsferen gebracht. Wanneer je de juiste materialen gebruikt, kun je de alternatieve kerstboom ook buiten neerzetten.

Alternatieve kerstbomen, versieringen, kerstballen en verlichting kun je eenvoudig kopen bij Tuincentrum Outlet. Je kunt langskomen in onze winkel (bij GroenRijk Tilburg), maar ook online bestellen. Bij een bestelling hoger dan 30 euro bezorgen wij gratis bij jouw thuis. Wij streven ernaar om dit binnen 2-5 werkdagen te doen. Met onze goedkope prijzen kunnen wij met onze alternatieve kerstbomen goed concurreren met bijvoorbeeld Ikea of Intratuin.