Metalen bloempotten voor binnen outlet

Tegenwoordig durven we voor steeds donkerdere kleuren te kiezen als het gaat om de inrichting van ons huis. En laat een metalen bloempot nou de perfecte toevoeging zijn voor dit interieur. Een metalen bloempot straalt luxe uit, kan gebruikt worden in een strak en modern interieur maar heeft ook de mogelijkheid om als vintage accessoire te stralen. Het assortiment metalen bloempotten van Tuincentrum Outlet biedt binnen potten aan in verschillende kleuren en maten: van goud en brons, tot zilver en zwart. Je vindt bij ons metalen potten van de merken Gina Da en Koopman. Bekijk hieronder het assortiment metalen bloempotten van Tuincentrum Outlet.

⏎ Terug

 

 

1 - 36 van 159 producten
Vergelijk (0)

Een metalen bloempot voor binnen én buiten

Metalen bloempotten zijn er voor binnen en buiten. Lees wel goed de beschrijving van de pot om te weten of deze ook echt geschikt is voor buiten. Bij Tuincentrum Outlet vind je een ruim assortiment aan metalen bloempotten voor binnen. En wist je dat veel van onze metalen een waterdichte binnenpot hebben? Een metalen bloempot lekt dus niet bij het watergeven. 

Een metalen bloempot kan overal in (en om) het huis

Een metalen bloempot staat overal. In de hal, op de salontafel, aan het einde van je aanrecht of op een mooie standaard in de hoek. In het geval van een metalen bloempot geldt: de pot spreekt voor zich. Zet er een rustige plant in, zoals bijvoorbeeld een Monstera en laat de pot zijn werk doen. Super trendy!

Vind jouw metalen bloempot bij Tuincentrum Outlet

Ook op zoek naar een mooie pot voor jouw kamerplant? Koop een metalen bloempot bij Tuincentrum Outlet. In het goud, zilver brons of zwart. Misschien wel op standaard of lekker groot. Een metalen bloempot spreekt voor zich. Bestel jouw favoriet gemakkelijk en snel bij Tuincentrum Outlet. En ook voor binnen potten in andere materialen als kunststof of hout ben je bij Tuincentrum Outlet aan het juiste adres.