Tuinmeubelbescherming outlet

⏎ Terug

 

 

Tuinmeubelbescherming

Als jij jouw tuinmeubelen zo goed mogelijk wilt beschermen dan is het verstandig om gebruik te maken van één van de tuinmeubelbeschermers van Tuincnetrumoutlet.com. Tuincentrumoutlet heeft voor elke soort tuinmeubel een bijpassend beschermingsproduct voor de beste prijs. Op deze manier betaal jij niet te veel én blijven jouw tuinmeubelen in perfecte staat ondanks de verschillende weersomstandigheden in Nederland. Tuinmeubelen zijn er in verschillende materialen, elke soort materiaal dient anders behandeld te worden. De verschillende beschermingsmiddelen die verkrijgbaar zijn bij Tuincentrumoutlet.com zijn:

  • Teak beschermingsmiddel
  • Hardhout beschermingsmiddel
  • Kussen en parasol beschermingsmiddel
  • Steen en polywood beschermingsmiddel
  • Staal beschermingsmiddel
  • Wicker en textileen beschermingsmiddel

De houten tuinmeubelen zijn het belangrijkste om te behandelen en te beschermen. De twee meest voorkomende houtsoorten voor tuinmeubels zijn: teakhout en hardhout. Teakhout heeft van nature al een olie achtige kern, hierdoor is het niet perse nodig om het hout te behandelen met een hout olie. Wel kan het bij teak hout voorkomen dat na verloop van tijd de kleur en de houtnerven gaan veranderen. Dit kun je laten gebeuren, want ook dit geeft een mooi effect. Wil je liever het meubel zo veel mogelijk in de originele staat laten, dan kun je gebruik maken van onder andere Teak Shield of Teak Protector. Hardhout is een houtsoort die je het beste kan behandelen met houtolie, lak of beits. Voor je dit gaat doen is het verstandig om het meubel eerst eens goed op te schuren. Er zijn verschillende soorten hardhoutolie beschikbaar bij Tuincentrumoutlet.com, denk hierbij bijvoorbeeld aan de Bankiri olie, de Catabever olie, hg hardhoutolie, Tenco hardhoutolie en Lacq olie.

Voor uitgebreid advies over de bescherming van jouw tuinmeubelen, kun je contact opnemen met de klantenservice van Tuincentrumoutlet.com, dit kan telefonische via +31(0)13-7200701. Voor echt persoonlijk advies is het ook mogelijk om naar de showroom van Tuincentrumoutlet.com te komen, dit bevindt zich in Groenrijk Tilburg. Hier wordt je uitgebreid geholpen door de deskundige medewerkers.