Kerstbomen outlet

Wanneer de kerstdagen weer voor de deur staan en iedereen de kerstsfeer weer begint te proeven wordt het toch echt tijd om een kerstboom te kopen. Natuurlijk doe je dat bij Tuincentrumoutlet! Binnen ons ruime en goedkope aanbod vind je precies welke echte- of kunstkerstboom bij jou in huis past. Afwisselend van normale kerstbomen tot kerstboomstandaarden en alternatieve kerstbomen, ontdek het allemaal binnen ons assortiment! Wil jij dus goedkoop een kerstboom kopen? Bekijk dan hieronder het aanbod:

Echte kerstbomen Kunstkerstbomen

Alternatieve kerstbomen

Fairybell en vlaggenmast kerstbomen

Kerstboomstandaarden

⏎ Terug

 

 

1 - 36 van 253 producten
Vergelijk (0)

Kerstboom kopen?

Een kerst zonder kerstboom is natuurlijk niet compleet. Wil jij een echte kerstboom kopen of juist een kunstkerstboom? Bij Tuincentrum Outlet hebben wij het allemaal. Onze kerstbomen, zoals de Nordmann kerstboom, bieden wij in zowel onze winkel als onze webshop aan. Echte kerstbomen willen wij vers aanbieden, daarom ontvangen wij deze pas in december. De kunstkerstbomen zijn al wel vanaf augustus/september verkrijgbaar waardoor je eerder bij Tuincentrum Outlet terecht kan dan bij bijvoorbeeld de Gamma, Ikea, Action, Intratuin of Lidl.

In ons assortiment bieden wij verschillende soorten kerstbomen aan. Zo verkopen wij:

  • Echte kerstbomen
  • Kunstkerstbomen
  • Vlaggenmast kerstbomen
  • Kerstbomen met kluit
  • Smalle kerstbomen
  • Witte kerstbomen
  • Mini kerstbomen
  • Alternatieve kerstbomen
  • Kleine kerstbomen
  • Houten kerstbomen

Om de kerstbomen stabiel neer te zetten, worden verschillende kerstbomen geleverd met een kerstboomstandaard. De meegeleverde kerstboomstandaarden zijn meestal gemaakt van metaal. Deze beschikken over vier pootjes met rubberen dopjes, zodat de vloer beschermd wordt. Wanneer er geen kerstboomvoet wordt meegeleverd, kun je de boom stabiel neerzetten door middel van kerstboomrokken of kerstboommanden. 

Een kale kerstboom is natuurlijk niet sfeervol. Daarom bieden wij bij Tuincentrum Outlet ook leuke kerstboomversieringen aan, zoals kerstboomverlichting, kerstslingers, kersthangers en kerstballen. Zit jij echter altijd in de knoop met het verwerken van de verlichting? Wij bieden ook kunstkerstbomen met verlichting en mini kerstbomen met verlichting aan.

Wil jij een kerstboom buiten neerzetten? Dan is de Fairybell kerstboom echt iets voor jou. Een fairybell bestaat uit LED-lampjes in de vorm van een kerstboom die weerbestendig zijn.