Menu

Ubbink Infinite Spa outlet

Wie droomt er nou niet van? Een eigen jacuzzi in de tuin! Dat is nu mogelijk met de zeer betaalbare Ubbink Infinite Spa’s! Met een Infinite spa maak jij jouw tuin helemaal compleet, samen met leuke tuinmeubelen, planten en andere accessoires kun jij helemaal gaan genieten van de zomer. Bij Tuincentrumoutlet.com vind jij alles voor jouw tuin, waaronder dus de Infinite Spa van het merk Ubbink. Bij Tuincentrumoutlet zijn deze jacuzzi’s ook nog eens verkrijgbaar voor de laagste prijs, dus waar wacht je nog op?

Infinite spa

Het grote voordeel van de Infinite Spa is dat ze opblaasbaar zijn, een opblaasbare jacuzzi zorgt dan ook weer voor een relatief makkelijke montage. Deze jacuzzi’s beschikken allemaal over een geïntegreerd opblaassysteem, met dit opblaassysteem staat jouw nieuwe jacuzzi binnen no-time te shinen in jouw tuin. Na het opblazen is het tijd om het water erin te laten lopen, dit gedaan? Dan is de spa zeer eenvoudig in te stellen. De infinite spa beschikt over een digitaal bedieningspaneel, met daarbij een geïntegreerd motorblok, inclusief filter en verwarmingssysteem. De temperatuur van het water kun jij instellen tussen de 20 en 40 graden, zo heb je het in de zomer nooit te koud en in de winter nooit te warm.

Infinite jacuzzi

Er zijn verschillende opblaasbare jacuzzi’s verkrijgbaar bij Tuincentrumoutlet.com. Zo is er voor iedereen wel een geschikte spa te vinden. Zo kun je bijvoorbeeld gaan voor een vierkante jacuzzi, zoals de Infinite Spa ELITE 2 personen 1000 liter Vierkant Ubbink Opblaasbaar Zwembad Jacuzzi Hottub. De meeste populaire hottub bij Tuincentrumoutlet.com is toch wel de Infinite Spa Champion 6 personen 910 Liter Vierkant Blauw Ubbink Opblaasbaar Zwembad Jacuzzi Hottub. Daarnaast ben je bij Tuincentrumoutlet aan het juiste adres voor de bijpassende jacuzzi accessoires en onderdelen. Bij bestelling wordt de jacuzzi gratis thuis bezorgd, maar je zou ook langs kunnen komen in onze jacuzzi showroom. Deze showroom is gevestigd bij Groenrijk Tilburg.

1 - 17 van 17 producten
Vergelijk (0)