Netverlichting kerst outlet

⏎ Terug

 

 

Netverlichting kopen?

Wil jij tijdens de feestdagen sfeer aanbrengen in jouw tuin of huiskamer? Dan is de kerst netverlichting echt iets voor jou. Netverlichting bestaat uit een hoop verschillende lampjes die in de vorm van een net aan elkaar verbonden zijn. Deze verlichting kun je gemakkelijk over een boom of struik heen leggen. Vervolgens sluit je alle lampjes met één stekker aan op het lichtnet en je bent klaar. Sommige netverlichting beschikt ook over een timer, waardoor je ze eenmalig op tijd kunt instellen waarna hij elke dag op de ingestelde tijd aan- en uitgaat. 

De netverlichting kerst beschikt over handige gaten, waardoor je de netverlichting makkelijk over een kerstboom of buxus kunt hangen. Daarnaast kun je hem ook aan de goot ophangen (met goothaakjes), zodat je bij thuiskomst sfeervol wordt ontvangen.

Alle netverlichting van Tuincentrum Outlet is gemaakt van hoge kwaliteit en beschikt over IP44, waardoor hij (spat)waterdicht is en de kerstverlichting buiten kan hangen in de winterperiode. De lampjes zelf zijn echter niet vervangbaar. 

De meeste netverlichting van Tuincentrum Outlet werken op een adapter, maar wij bieden ook netverlichting op batterijen aan. Wanneer je de netverlichting online bestelt, bezorgen wij hem bij jou thuis. Is het bedrag boven de 30 euro, dan bezorgen wij gratis bij jou thuis.