Plantenbakken voor binnen outlet

Plantenbakken worden vaak buiten gebruikt om een tuinafscheiding te maken. Maar wist je dat een plantenbak ook heel goed binnen gebruikt kan worden? Met onze langwerpige plantenbakken creëer je een groene oase in jouw interieur. Zet er bijvoorbeeld een tussen de keuken en de woonkamer met hoge planten, zoals de Spathiphyllum. Of gebruik een plantenbak naast het kookeiland met daarin kruiden als munt of peterselie die je tijdens het koken zo af knipt. Bij Tuincentrum Outlet vind je plantenbakken voor binnen van de merken Elho en Decopots. We verkopen ook plantenbakken op wieltjes, deze verplaats je gemakkelijk. Bekijk hieronder ons assortiment en bestel jouw favoriet!

Kunststof plantenbakken

⏎ Terug

 

 

Plantenbakken in iedere stijl 

Bij Tuincentrum Outlet vind je plantenbakken voor binnen en voor buiten. Onze plantenbakken zijn gemaakt van kunststof, steen, hout of keramiek. Voor ieder interieur is er dus wel een plantenbak te vinden bij Tuincentrum Outlet. Het voordeel van kunststof plantenbakken is dat ze makkelijk afneembaar zijn. Zo’n plantenbak kun je dus goed gebruiken als groene afscheiding in de keuken. Ook onze plantenbakken van steen of keramiek zijn fantastische toevoegingen aan jouw interieur. Deze rustiek ogende plantenbakken geven een stoer effect aan een ieders inrichting. Of ben je een liefhebber van de Scandinavische stijl? Dan zijn houten plantenbakken echt iets voor jou! De natuurlijke materialen en fijne kleuren laten je planten nog meer spreken.

De plantenbakken van Decopots

De plantenbakken van Decopots zijn bijna allemaal met de hand afgewerkt, hierdoor heb jij altijd een uniek exemplaar in huis. Hoewel je deze plantenbak ook buitenshuis kunt gebruiken, is deze pot toch echt ideaal om er binnen gebruik van te maken. De plantenbakken dan Decopots hebben een lange levensduur, zijn vorst- en UV-bestendig en worden gemaakt van 80% gerecycled plastic. Kortom, een duurzame keuze. Hier de voordelen van een Decopots plantenbak op een rij:

  • De plantenbakken van Decopots zijn met de hand afgewerkt en dus altijd uniek;
  • Deze plantenbakken kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden;
  • Decopots garandeert een lange levensduur. Ook zijn de potten van Decopots vorst- en UV-bestendig;
  • Een plantenbak van Decopots is een duurzame keuze. De potten worden namelijk gemaakt van 80% gerecycled plastic!

Ook plantenbakken voor buiten

Het fijne aan veel van ons plantenbakken is dat je ze zowel binnen als buiten kunt gebruiken. Je doet dus eigenlijk een hele slimme aankoop! Onze plantenbakken zijn vaak vorst- en UV-bestendig en zijn dankzij de wieltjes eenvoudig te verplaatsen in huis of tuin. Bekijk ook ons assortiment plantenbakken voor buiten om er zeker van te zijn dat je een plantenbak koopt die lang mee gaat in de buitenlucht!

Koop plantenbakken voor binnen bij Tuincentrum Outlet

Op zoek naar een plantenbak voor binnen? Dan ben je bij Tuincentrum Outlet aan het juiste adres. Onze plantenbakken zijn ideaal als je op zoek bent naar nét even wat anders dan een gewone bloempot. Gebruik een plantenbak binnen als afscheiding in de huiskamer, breek je interieur of zet een plantenbak neer als groene eyecatcher. In onze webshop vind je plantenbakken voor binnen (en buiten) in kunststof, steen, hout en keramiek.