Kerstboomversiering outlet

Waar kerstboomversiering voornamelijk bestond uit kerstballen en strikjes in de kleuren goud en rood, is dat nu al lang niet meer zo. Kerstboomversiering heeft een grote verandering doorgemaakt en is nu in veel verschillende kleuren, vormen en maten te verkrijgen. En ontzettend goedkoop bij Tuincentrumoutlet! Ook met een kleiner budget kun jij jouw kerstboom met de mooiste versieringen optuigen. Wil jij goedkoop kerstboomversieringen kopen? Bekijk hieronder het aanbod:

Kerstballen en hangers Kerstboom pieken

Kerstboommanden Kerstboomrokken

⏎ Terug

 

 

1 - 36 van 202 producten
Vergelijk (0)

Kerstboomversieringen kopen?

Een kunstkerstboom of echte kerstboom is natuurlijk niet compleet zonder kerstboomdecoraties, zoals kersthangers, kerstballen, kerstornamenten of kerstboomverlichting. Deze decoraties maken jouw boom namelijk een sfeervolle eyecatcher. Bij Tuincentrum Outlet vind je het allemaal voor een leuke prijs. Je kunt zowel terecht in onze winkel als in onze webshop. Wanneer je voor meer dan 30 euro besteed, bezorgen wij de producten ook gratis bij jou thuis. 

Kerstballen kopen?

De meest voorkomende kerstboomdecoraties zijn kerstballen. Bij Tuincentrum Outlet verkopen wij plastic kerstballen, glazen kerstballen, kunststof kerstballen, vintage kerstballen, bijzondere kerstballen, grappige kerstballen, kerstbal vondels, Disney kerstballen, Skyline kerstballen of Nijntje kerstballen. Deze kerstballen zijn los verkrijgbaar, maar wij verkopen ook kerstballen sets. Wij verkopen echter geen gepersonaliseerde kerstballen, houten kerstballen, papieren kerstballen of kerstballen met foto’s of namen.

De kerstballen die wij verkopen zijn verkrijgbaar in de volgende kleuren:

  • Gouden kerstballen
  • Zilveren kerstballen
  • Zwarte kerstballen
  • Witte kerstballen
  • Rode kerstballen
  • Roze kerstballen
  • Groene kerstballen
  • Blauwe kerstballen

Deze kerstballen kun je makkelijk in de kerstboom hangen door middel van kerstbalhaakjes. Deze kerstbalhaakjes zijn echter alleen in onze winkel te verkrijgen en niet in onze webshop.

Onze kerstballen, kerstslingers, kerstornamenten (zoals een kerstman ornament) en kerstverlichting zijn ook geschikt voor (kunst)kerstbomen die je bij bijvoorbeeld de Intratuin, Hema, Xenos, Action of Kwantum koopt.