Menu

Unique Living outlet

1 - 36 van 96 producten
Vergelijk (0)

Unique Living outlet

Unique Living is een merk van Lemetex import/export B.V. en inmiddels één van de grootste importeurs op het gebied van woningtextiel. Het is natuurlijk erg leuk om jouw interieur op te fleuren met verschillende woonaccessoires van Unique Living. Op deze manier kun jij jouw huis een complete make over geven. Tuincentrumoutlet.com beschikt over het grootste assortiment aan Unique Living producten, het is niet voor niets de grootste Unique Living outlet. Unique Living staat bekent om haar sierkussens, maar bij Tuincentrumoutlet.com vind je veel meer soorten woontextiel. Zo beschikt Tuincentrumoutlet over een ruim assortiment palletkussens, maar ook de verschillende plaids en oversized fleece hoodies zijn erg populair. Hiermee kun jij heerlijk genieten van jouw vrije avond op de bank.

Goedkope palletkussens

De palletkussens zijn erg populair voor de zomermaanden. Hiermee kun jij een goedkope loungebank maken. Dit doe je door twee pallets op elkaar te leggen, met daarbij nog een pallet als rugleuning. Leg hier een palletkussen naar keuze op, en je bent klaar. Deze palletkussens zijn beschikbaar in verschillende kleuren, zo kun je gaan voor bijvoorbeeld de Palletkussenset Zaza - donker grijs, de Palletkussenset Scandic - beige, of Zitkussen scandic l 80 b 120 cm donker grijs. Andere populaire kleuren op dit moment zijn de:

· Palletkussen sandstone

· Palletkussen geel

· Palletkussen lichtgrijs

· Palletkussen zwart

· Palletkussen beige

Showroom in Tilburg

Bij Tuincentrumoutlet vind je velen producten van Unique Living, deze zijn voor de beste prijs te bestellen. Ook is het mogelijk om eens langs te komen in de grote tuin showroom. Hier helpen de deskundige medewerkers jou graag met het maken van de beste keuze, hier kun jij de verschillende kussens ook eens in het echt bekijken voordat je ze koopt.