Tuinmeubelreiniger en onderhoud outlet

Jij wil jouw nieuwe tuinmeubelen toch ook zo goed als nieuw houden? Dan is het belangrijk om de tuinmeubelen regelmatig goed en grondig te reinigen en goed te onderhouden. Hiervoor kun je bij Tuincentrumoutlet.com terecht voor al jouw tuinmeubelbeschermers, tuinmeubelreinigers en verdere toebehoren. Hieronder vind je ons online assortiment aan tuinmeubelreinigers en onderhoudsmiddelen. Er zijn middelen voor ieder soort materiaal tuinmeubel. Bekijk ons assortiment, bestel eenvoudig online en zorg ervoor dat jouw tuinmeubels jarenlang als nieuw blijven!

Tuinmeubelbescherming Tuinmeubelreinigers

⏎ Terug

 

 

1 - 14 van 14 producten
Vergelijk (0)

Tuinmeubelreiniger en onderhoud voor verschillende materialen

Vooral houten tuinmeubelen dienen goed onderhouden te worden, de twee meest voorkomende houtsoorten voor tuinmeubelen zijn hardhout en teakhout. Deze hardhoutsoorten kun je het beste beschermen met oliën, deze olie voor een houten tafel buiten kun je het beste aanbrengen op een geschuurde tafel. Een populaire olie voor hardhout is Elephant hardhout olie.

Teak houten tafels hebben van nature al een olie achtige kern, hierdoor is het niet noodzakelijk om ze te behandelen tegen weersomstandigheden. Wel kan na verloop van tijd de kleur en de vorm van de hout nerven veranderen. Als je dit wilt voorkomen kun je gebruik maken van een teak protector.

Ook dienen tuinmeubelen van welk materiaal dan ook gereinigd te worden. Dit kun je natuurlijk doen met een mild sopje en wat water, maar het beste is om het te doen met een tuinmeubelreiniger, zoals bijvoorbeeld de hg tuinmeubelreiniger. De soorten reinigers in het assortiment van Tuincentrumoutlet zijn onder andere:

  • Aluminium reiniger
  • Wicker reiniger
  • Kunststof reiniger
  • Polycement reiniger

Om je tuinmeubelen te behandelen en te reinigen dien je ook de nodige hulpmiddelen te hebben. Deze kun je eenvoudig bijbestellen bij jouw tuinmeubelbeschermer of tuinmeubelreiniger. Ook voor de beste sponzen, schuursponzen en aanbrengdoeken zit je bij Tuincentrumoutlet.com aan het juiste adres.

We zien je graag in onze showroom in Tilburg

Weet je niet helemaal exact hoe jij jouw tuinmeubel het beste moet behandelen of moet reinigen? Dan helpen de medewerkers van Tuincentrumoutlet.com jou graag een handje. Wij zijn telefonisch bereikbaar via +31(0)13-7200701. Heb je liever persoonlijk advies nodig? Dan is het ook mogelijk om langs te komen in de showroom van Tuincentrumoutlet.com. Deze is gelegen in Groenrijk Tilburg, hier staan deskundige medewerkers klaar om jou te helpen met al je vragen.