Fairybell en vlaggenmast kerstbomen outlet

De Fairybell Flagpole Kerstboom is de perfecte manier om uw voortuin op te vrolijken deze feestdagen. Deze Fairybell verlichting tovert jouw vlaggenmast om tot een ware eyecatcher. Dankzij het netwerk van verlichting ontstaat er een enorme verlichte kerstboom in de voortuin. Opvallend, sfeervol en voegt een heerlijk vleugje Amerika toe aan het kerstdecor. De vlaggenmast kerstboom is eenvoudig op te tuigen en verlicht de hele straat. Wil jij goedkoop een Fairybell vlaggenmast kerstboom kopen? Bekijk hieronder het aanbod:

⏎ Terug

 

 

1 - 23 van 23 producten
Vergelijk (0)

Fairybell kopen?

Wil jij met kerst niet alleen een (kunst)kerstboom neerzetten, maar ook een Fairybell vlaggenmastkerstboom? Dan ben je bij Tuincentrum Outlet aan het goede adres. Bij Tuincentrum Outlet verkopen wij namelijk verschillende fairybell kerstbomen. Zo verkopen wij:

  • Fairybell 2 meter
  • Fairybell 3 meter (480 led)
  • Fairybell 4 meter
  • Fairybell 5 meter 
  • Fairybell 6 meter (1200 led)
  • Fairybell 7 meter
  • Fairybell 8 meter
  • Fairybell 10 meter

De meeste kleine Fairybells worden geleverd exclusief vlaggenmast, maar er zijn ook Fairybells die inclusief vlaggenmast verkocht worden. Fairybells hebben namelijk een vlaggenmast nodig om opgezet te worden. Dit opzetten is ook heel eenvoudig. Naast de Fairybell vlaggenmast kerstbomen voor in de tuin, verkopen wij ook Fairybell deurkerstbomen.

Fairybells zijn duurzaam, makkelijk op te zetten en gaan jarenlang mee. Je hoeft ook geen versiering meer op te hangen, want Fairybells zijn een vorm van kerstbomen die bestaan uit honderden of duizenden LED-lampjes. Ze beschikken dus al over verlichting. Sommige Fairybells beschikken ook over een twinkle functie, waardoor je een heel leuk effect krijgt.

De Fairybell vlaggenmast kerstbomen zijn verkrijgbaar in zowel onze winkel als in onze webshop. Houd onze webshop goed in de gaten voor leuke Fairybell aanbiedingen. Wanneer je een Fairybell bestelt, wordt deze bij jou thuisbezorgd. Wij streven ernaar om dit binnen 2-5 werkdagen te doen, waardoor wij sneller leveren dan bijvoorbeeld Aliexpress. Bovendien worden bestellingen boven de 30 euro gratis thuisbezorgd.