Menu

Applebee outlet

1 - 14 van 14 producten
Vergelijk (0)

Applebee outlet

Als jij op zoek bent naar tuinmeubelen, dan zit jij bij de meubelen van Applebee aan het juiste adres. Applebee is een echt Nederlands merk opgericht door Sako en Tineke, van oorsprong was Applebee een vlechtwerkspecialist voor meubels voor binnen. Tegenwoordig is het echter een echt kwaliteitsmerk op het gebied van meubelen voor buiten. Applebee worden produceert echte designmeubelen, welke ook echt uniek zijn. Dit komt doordat ze allemaal ontworpen worden door topdesigner Sako Wijma. Bij Tuincentrumoutlet.com vind je een zeer ruim assortiment aan Apple bee tuinmeubelen, dit komt doordat Tuincentrumoutlet een zeer grote tuinmeubel outlet is.

Applebee assortiment

Applebee heeft zeer veel verschillende tuinmeubelen in verschillende collecties, zo zijn er de beste loungesets, tuinsets, barsets, loungebedden en verschillende accessoires. Zo zit er altijd wel een goed tuinmeubel voor jou bij. Deze meubelen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, die elk zo zijn voordeel heeft. Zo kun je gaan voor bijvoorbeeld een Teak tafel, een vlechtwerk stoel, een Rope ligbed of een aluminium tuinset. In de lente is het verstandig om tuinmeubelen aan te schaffen, zodat jij er tijdens de zomer van kunt genieten. Een aantal zeer populaire producten bij Tuincentrumoutlet, zijn onder ander de:

· Loungeset Rooty zonder salontafel

· Milou dining table 240x100x76h cm

· Milou dining table 180x90x76h cm

· Hoektafel Rooty - teak

Tuinmeubels showroom

Hoewel de tuinmeubelen van Tuincentrumoutlet zeer eenvoudig te bestellen, in de meeste gevallen worden de tuinmeubelen gratis thuisbezorgd. Een tuinmeubel is soms een grote aankoop, waardoor je die misschien liever eerst in het echt zou willen zien. Ook dit is mogelijk bij Tuincentrumoutlet. Er is namelijk een zeer grote tuinmeubel showroom aanwezig, hier kun je alle Applebee tuinmeubels in het echt zien en uitproberen. Deze grote showroom is gevestigd bij Groenrijk in Tilburg.