Echte kerstbomen outlet

De echte kerstbomen binnen ons assortiment zijn enkel en alleen van de beste kwaliteit. De Abies Nordmanniana staat ook niet voor niets al jaren bekend als één van de beste kerstboomsoorten. Deze naaldboom is gemakkelijk te versieren, kwalitatief hoogstaand en bovenal goedkoop! De geur en uitstraling van een echte kerstboom valt niet te evenaren tijdens de kerstdagen, dus wees er snel bij. Wil jij ook goedkoop een echte kerstboom kopen? Bekijk hieronder het aanbod:

⏎ Terug

 

 

Waar kan ik een echte kerstboom kopen?

Met kerst tuig je natuurlijk een kerstboom op en dan ben je bij tuincentrumoutlet.com op het juiste adres. Bij Tuincentrum Outlet kun je namelijk een goedkope echte kerstboom kopen, maar ook kunstkerstbomen. Je kunt zowel terecht in de winkel als op onze webshop. Op onze webshop kun je echte kerstbomen online bestellen voor de beste prijs. Deze boom wordt dan door ons thuisbezorgd.

In ons assortiment bieden wij verschillende soorten kerstbomen aan. Zo zijn zowel online als in de winkel echte kerstbomen te koop, zoals de blauwspar, een smalle echte kerstboom, een echte kerstboom met kluit of een versierde echte kerstboom. Sommige bomen zijn ook verkrijgbaar in diverse hoogtes. Wij verkopen bijvoorbeeld een echte kerstboom van 4 meter hoog, maar er zijn ook kleine echte kerstbomen te koop (echte mini kerstboom).

Zijn er al echte kerstbomen te koop? De echte kerstbomen willen wij ‘vers’ verkopen, omdat ze minder lang houdbaar zijn. Naalden van echte kerstbomen vallen namelijk sneller uit en met kerst wil je natuurlijk nog wel een volle kerstboom. Daarom zijn de echte kerstbomen pas in december te koop. Kunstkerstbomen zijn al vanaf augustus/september te koop. Hierdoor kun je bij Tuincentrum Outlet eerder terecht dan bij de Gamma, Hornbach, Ikea of de Karwei.

De prijs van een echte kerstboom is afhankelijk van het merk en de grootte. Wel zijn ze over het algemeen goedkoper dan een kunstkerstboom. Houd er wel rekening mee dat niet elke boom geleverd wordt met een kerstboomstandaard. Je hebt echter niet altijd een standaard nodig, want wij verkopen ook echte kerstbomen in pot.