SUNS overkappingen outlet

Overkappingen zijn vaak een duur product, maar dit hoeft helemaal niet het geval te zijn. De verschillende soorten overkappingen van SUNS zijn namelijk hele goedkope overkappingen, waardoor ze voor jou dus nu ook betaalbaar zijn. Hoewel het een goedkope overkapping is, doet dit niets onder aan kwaliteit. Met deze overkappingen, die ook wel Gazebo worden genoemd, kun jij zowel in de zomer, de winter, de lente als de herfst genieten van jouw tuin. Dit heeft alles te maken met de shutters in het dak, deze kun je met een handige hendel zeer eenvoudig open en dicht doen. Zo kun je de zonnestralen er doorheen laten komen, maar ook onder een dicht dak zitten bij regen.

SUNS terras overkapping

SUNS biedt drie verschillende overkappingen aan, dit zijn de Alvaro Gazebo, de Rota Gazebo en de Maranza Gazebo. De hoogte van de overkapping is altijd 250 cm en de diepte is 360 cm. De diepte is naar wens te kiezen dit kan variëren van 3000 cm, 4000 cm, 6000 cm, 7000 cm, 8000 cm, 10000 cm tot zelfs 12000 cm. Het is mogelijk om te kiezen uit twee verschillende kleuren, deze kleuren zijn:

· overkapping mat wit

· overkapping mat grijs

Overkappingen showroom

Of je nu wilt gaan voor de Alvaro Gazebo, de Rota Gazebo en de Maranza Gazebo. Je vind ze allemaal bij Tuincentrumoutlet.com. Zie hier onze gehele collectie van SUNS. Hier kun jij zelfs je overkapping online bestellen. Als jij dan niet precies weet welke overkapping je wilt of je weet niet welke maten er in jouw tuin passen, dan zou je ook een langs kunnen komen in onze overkappingen showroom. In deze showroom staan verschillende overkappingen en helpt onze overkappingen specialist jou graag met het maken van de beste keuze voor in jouw tuin.

1 - 25 van 25 producten
Vergelijk (0)