Vogelhuisjes

Vogelhuisjes

Een vogelhuisje in de tuin brengt gezellige beelden met zich mee en is daarnaast ook een goede ondersteuning voor de vogels! Voor een goed vogelhuisje ben je bij Tuincentrum Outlet aan het juiste adres. Er zijn natuurlijk vogelhuisjes en nestkasten in verschillende soorten en maten. Variaties aan stijl, kleur, afmetingen en materialen zijn bij ons allemaal te vinden in onze webshop. Daarnaast ben je bij ons zeker van een scherpe prijs, omdat je bij ons de outlet prijzen vindt van tuincentrum GroenRijk Tilburg, tevens onze showroom. 

Online vogelhuisjes bestellen met korting?

Ieder vogelhuisje dient aan een aantal kenmerken te voldoen. Het is belangrijk dat de ventilatie goed is, het invlieggat ruim genoeg, het materiaal dient hoogwaardig te zijn en natuurlijk is de grootte van belang. Voor verschillende soorten vogels zijn er verschillende maten en soorten vogelhuisjes. Zo kun je denken aan:

  • Nestkasten
  • Voederhuisjes
  • Koolmees vogelhuisjes
  • Hangende voedertafels
  • Boomkruipers
  • Roodborst nestkastjes
  • Mussenvilla's 

Zo hebben al deze huisjes hun kenmerken qua vorm, grootte en locatie waarop ze af te stemmen zijn. Ook zijn er combinaties verkrijgbaar van voerhuisjes en vogelhuisjes. Zo kun je de vogels gedurende de 4 seizoenen een steuntje in de rug bieden! Vogelhuisjes en nestkastjes zijn verkrijgbaar van verschillende bekende merken, die ook op het gebied van stijl en uitstraling zorgen voor een divers aanbod. Wij hebben fotolijstjes van onder andere Capi, Esschert Desgin en Wildbird. De systemen kunnen verschillen van ophangsystemen om vrij op te hangen, om aan de muur te bevestigen, of om staand neer te zetten. Zo is er voor iedere tuin of balkon een goed vogelhuisje te vinden. 

Bestel jouw vogelhuisje of nestkast online bij Tuincentrum Outlet!

Een vogelhuisje of nestkast van goede kwaliteit vind je in onze outlet. Dat betekent dat je meteen kunt profiteren van mooie kortingen! Daarnaast zul je er zelf ook veel plezier aan beleven als het vogelhuisje eenmaal in gebruik is, het is mooi om te zien hoe de vogels te werk gaan om hun jongen te voeden en een fijn nestje te bouwen. Ook gedurende de winter is het natuurlijk erg goed om extra bij te voeren. Je zult daarmee een verscheidenheid aan tuinvogels ontvangen die graag op het voederhuisje afkomen! Op deze manier draag je jouw steentje bij aan het ecosysteem, terwijl je er zelf ook veel plezier aan beleeft met de verschillende taferelen die je in de tuin kunt bekijken! Bestel jouw vogelhuisje of voederhuisje nu online in onze outlet, of neem contact met ons op voor meer informatie door te bellen naar +31(0)13-7200701, of door een mail te sturen naar info@tuincentrumoutlet.com.