Menu

Edelman

1 - 36 van 74 producten
Vergelijk (0)

Edelman outlet

Edelman is een zeer veelzijdig merk in het assortiment van Tuincentrumoutlet.com. Toch staat Edelman vooral bekend om haar kerstproducten. Tijdens of voor de kerstperiode is dit één van de best verkochte merken via Tuincentrumoutlet.com. Dit komt vooral door de kunstkerstbomen voor zeer hoge kwaliteit. Binnen Edelman zijn er dan ook weer zeer veel verschillende, zo kun je gaan voor de goedkope kunstkerstboom Kerstboom Charlton h185 d115 cm groen of de wat duurdere Kerstboom Tuscan - d183 h365cm groen. Daarnaast zijn de kerstminiaturen en kersthuisje van het merk Luville ook erg populair, Luville is onderdeel van Edelman en ook zeker te verkrijgen bij Tuincentrumoutlet.com voor de laagste prijs.

Edelman merken

Naast het grote assortiment aan kunstkerstbomen en andere kerstdecoratie en kerstminiaturen, heeft Edelman ook andere merken onder zich vallen die niets te maken hebben met kerst. Al de merken die onder Edelman vallen en ook nog eens verkrijgbaar zijn bij Tuincentrumoutlet.com, zijn:

· Mica decoratie

· Mood collection

· Luville

· House of seasons

· Truimph Tree

Kerstshow Tilburg

Of je nu op zoek bent naar meubels, potten & vazen, kerstbomen of kerst accessoires van Edelman. Bij Tuincentrumoutlet kun je al deze producten met één druk op de knop online bestellen, bij besteding vanaf 30 euro worden deze artikelen gratis bij jou thuisbezorgd. Ook zou je eens langs kunnen komen in onze grote showroom, deze is gevestigd bij Groenrijk in Tilburg. Hier kun je het gehele jaar door de producten van Edelman in het echt bekijken. Tijdens de wintermaanden word er ook nog eens een complete kerstshow uitgestald, dan kun je ook de kerstbomen van Edelman in het echt komen bewonderen.