Buitenbank outlet

1 - 28 van 28 producten
Vergelijk (0)

Buitenbank

Geniet u elke zomer ook weer van het buitenleven en wilt u daarbij heerlijk genieten op een prachtige buitenbank? Bij Tuincentrumoutlet.com zijn de beste buitenbanken te verkrijgen voor de allerlaagste prijzen. Door de grote inkopen van Tuincentrumoutlet kunnen wij de beste prijzen bieden aan onze klanten, hierdoor betaalt u vele malen minder als bij de bekende woonwinkels, zoals Vidaxl, Keessmit en IKEA.

Voor elke tuin is er wel een geschikte buitenbank te vinden. Of u een grote tuin, kleine tuin, balkon of dakterras heeft, er is altijd wel een buitenbank verkrijgbaar die bij uw wensen past. De buitenbanken zijn er in verschillende materialen, zo zijn er:

  • Houten buitenbanken
  • Stoffen buitenbanken
  • Kunststof buitenbanken
  • Metalen buitenbanken
  • Rieten buitenbanken
  • Teakhout buitenbanken
  • Steigerhouten buitenbanken

 

Elk materiaal heeft zo zijn eigen voordelen, het is aan u om af te wegen welke voordelen voor uzelf het belangrijkste zijn bij het gebruik van een buitenbank.

De voordelen van houten buitenbanken zijn dat ze heel duurzaam zijn. Ook zijn er nog eens verschillende houtsoorten die verschillen van uiterlijk, zo zijn hier ook nog eens verschillende keuzes in, denk hierbij aan teakhout of steigerhout. Daarnaast kun je een houten bank altijd overschilderen als de kleur niet meer naar wens is.

Stoffen buitenbanken hebben als groot voordeel dat ze het meest comfortabel zijn van alle soorten buitenbanken. Het nadeel hierbij is dan weer wel dat ze bij slecht weer afgedekt moeten worden met een buitenbankhoes of binnen moeten worden gezet.

Ook de rieten buitenbanken van Tuincentrumoutlet zijn zeer comfortabel in gebruik, zeker als je gebruik maakt van een kussentje voor erbij. Riet is ook een heel licht materiaal, de buitenbanken van riet zijn makkelijk te verplaatsen en op te tillen. Ook zijn ze niet statisch, wat bij een kunststofbank wel kan gebeuren.

Kunststofbuitenbanken hebben als voordeel dat ze zeer stevig zijn, maar ook heel er licht van gewicht zijn. Ze zijn beschikbaar in veel verschillende kleuren en je kan ze eventueel makkelijk opstapelen. De metalen buitenbanken zijn daarentegen ook zeer stevig, alleen zijn deze niet heel licht van gewicht. Ze zijn wel perfect als je een industriële look wilt creëren in jouw tuin.

Of je nu op zoek bent naar een 2 zits bank, 3 zits bank, hoekbank of opklapbare bank, bij Tuincentrumoutlet.com vind je het allemaal! Wil je toch liever eerst de buitenbank in het echt proberen voordat je hem aanschaft? Neem dan een kijkje in de showroom, deze is te vinden in Tilburg bij Groenrijk.