Menu

Yankee Candle outlet

1 - 19 van 19 producten
Vergelijk (0)

Yankee Candle

Naast het feit dat jij jouw interieur natuurlijk qua woondecoratie wilt voorzien, is geur ook een belangrijk aspect in een woning. Yankee Candle is het uitgelezen merk hiervoor. Dit zijn namelijk prachtige kaarsen, die ook nog eens een heerlijke geur afgeven. Deze geurkaarsen van Yankee Candle bestaan al sinds 1969 en zijn tegenwoordig een favoriet in de Nederlandse huiskamers. Bij Tuincentrumoutlet.com vind jij een erg breed assortiment aan verschillende Yankee Candle kaarsen, dit varieert van verschillende geuren tot verschillende afmetingen van de kaars, zo zit er altijd wel een heerlijke geurkaars bij die in jouw interieur past.

Yankee Candle assortiment

De Yankee Candle geurkaarsen geven langdurig een prachtige, maar ook zeker een zuivere geur af. Dit komt doordat de geurkaarsen voor binnen een grote hoeveelheid aromatische oliën en natuurlijke extracten bevat. Tuincentrumoutlet heeft tot wel 100 verschillende geuren in het assortiment, een aantal populaire geuren hiervan zijn:

· YC Warm Cashmere Small Jar

· YC Amber & Acorn Small Vessel

· YC Vetiver & Black Cypress Small Vessel

· YC Salt Mist Peony Small Vessel

· YC Passionflower Small Vessel

· YC Fresh Cut Roses Large Jar

· YC Seaside Woods Large Jar

Yankee Candle outlet

Tuincentrumoutlet.com is de grootste Yankee Candle outlet van Nederland. Hier vind je dan ook het grootste assortiment Yankee Candle kaarsen voor de laagste prijs. Deze goedkope Yankee Candle kaarsen hebben een outlet prijs door de grote inkoop die gedaan wordt. Naast het eenvoudig online bestellen van jouw favoriete geurkaars ben je ook welkom in de grote trendshowroom van Tuincentrumoutlet. Hier vind je erg veel woondecoratie waaronder verschillende geurkaarsen van Yankee Candle. Deze grote showroom vind je in Tilburg bij het pand van Groenrijk, hier helpen de deskundige medewerkers jou graag met het maken van de beste keuze voor jou.