Everlands Grandis Fir outlet

Kunstkerstbomen zijn er in allerlei verschillende soorten en maten, zo ook bij het gerenommeerde kunstkerstbomen merk Everlands. Binnen Everlands zijn er een aantal verschillende collecties aan kunstkerstbomen, waarvan deze Grandis kunstkerstbomen collectie er één van is. Deze collectie kunstkerstbomen van Everlands bestaat uit zeer luxe kunstkerstbomen. Dit heeft dan weer alles te maken met de mooie volle uitstraling van de bomen. Zelf kun jij dan nog bepalen in welke mate deze kerstboom in jouw woning zou moeten dienen als echte eyecatcher, zo zijn hier kleine kerstbomen van, maar ook zeker grote kerstbomen. De normale Grandis kunstkerstbomen hebben een hoogte van 180 centimeter, 210 centimeter of 240 centimeter. Daarnaast kun je kiezen of je een groene Grandis kunstkerstboom wilt of juiste een besneeuwde kunstkerstboom. Tot slot is er ook nog een optie om te gaan voor een verlichtte Grandis kunstkerstboom, deze kerstbomen zijn voorzien van het beste licht van Lumineo.

Everlands Grandis Fir Kunstkerstbomen

Al de kunstkerstbomen die onderdeel uitmaken van de Grandis collectie van Everlands hebben naalden die gemaakt zijn uit een combinatie van PVC en PE. Deze combinatie zorgt ervoor dat het kunstkerstbomen zijn die zeer veel lijken op een echte kerstboom, maar toch de voordelen heeft van een kunstkerstboom. PVC is een materiaal, wat niet heel realistisch lijkt op echte naalden, maar door de combinatie met PE wel goed tot zijn recht komt. Deze combinatie heeft een basis van PVC, met uiteindes van PE, hierdoor lijkt deze kunstkerstboom net echt en is het een vrij goedkope kunstkerstboom. Naast deze soort kunstkerstbomen zijn bij Tuincentrumoutlet ook andere collecties uit de Everlands collectie te vinden, bekijk die collecties hier:

1 - 10 van 10 producten
Vergelijk (0)

Kerstshow Tilburg

Liever de Grandis Fir kunstkerstbomen in het echt bekijken? Ook dat is mogelijk bij Tuincentrumoutlet.com. Je kan dit komen doen in de grote showroom van Tuincentrumoutlet, die jij zou kunnen vinden in het pand van GroenRijk in Tilburg. Tijdens de wintermaanden wordt deze volledig showroom omgetoverd tot kerstshow, je kan dan al de Everlands kunstkerstbomen in het echt bewonderen, inclusief kerstbalen, kerstverlichting en kerstornamenten.