Relaxstoelen en deckchairs voor buiten

Genieten van een warme zomerdag of een rustig weekendje doe je het beste met een fijne relaxstoel in jouw tuin! Een relaxstoel onderscheidt zich door de comfortabele uitvoering en meestal kan de rugleuning worden afgesteld op eigen voorkeuren. Ben jij op zoek naar relaxstoelen voor in jouw tuin? Bekijk dan snel het beschikbare aanbod bij Tuincentrumoutlet.com, online of in de winkel. Ook hangstoelen voor buiten zijn perfect voor de ultieme ontspanningsdag.

⏎ Terug

 

 

Relaxstoelen en deckchairs

Wil jij in de zomermaanden echt goed genieten van jouw vrije dagen in jouw tuin? Dan kan een heerlijke relaxstoel of deckchair zeker niet ontbreken. Een relaxstoel is een heerlijke stoel waar je de zomermaanden in kunt doorbrengen, deze kun je vaak combineren met een heerlijke voetbank in dezelfde stijl. De relaxstoelen zijn vaak gemaakt van twee verschillende materialen, namelijk: aluminium relaxstoelen en wicker relaxstoelen.

De voordelen van een aluminium relaxstoel is dat hij zeer licht van gewicht is. Daarnaast is dit materiaal ook zeer stevig en kan het goed tegen een stootje. Qua onderhoud vergen deze stoelen ook weinig, het is enkel belangrijk om de relaxstoelen regelmatig schoon te maken, dit hoeft enkel met een mild sopje en wat water. Op de kussens na kun je deze stoel het gehele jaar buiten laten staan, met of zonder relaxstoelhoes.

Ook wicker is een fijn materiaal voor een relaxstoel, dit materiaal is net als het aluminium zeer licht van gewicht en ook vrij stevig. Bij een wicker relaxstoel is het ook belangrijk om hem regelmatig schoon te maken met een mild sopje en wat water, daarnaast kun je de stoel het beste behandelen met wicker beschermer, hiermee voorkom je dat het vlechtwerk gaat breken.

Deckchairs zijn net wat anders dan normale relaxstoelen, dit komt mede doordat de deckchairs gemaakt zijn van hout. De meest voorkomende houtsoorten voor deckchairs zijn teakhouten deckchairs en hardhouten deckchairs. De voordelen hiervan zijn dat deze stoelen niet warm worden als ze vol in de zon staan, erg sterk zijn, heel duurzaam zijn en een natuurlijke uitstraling hebben, waardoor ze in elk type tuin wel passen.

Bij Tuincentrumoutlet.com vind je de goedkoopste relaxstoelen en de goedkoopste deckchairs van Nederland. Ook de bekende merken zijn beschikbaar voor de aller beste prijs, denk hierbij onder andere aan de Lafuma relaxstoelen, 4 seasons outdoor relaxstoelen, Lesli Living relaxstoelen en Vita relaxstoelen.